Skocz do zawartości

jak szukać wykopków?

masniak

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Wykopki to coś co jest wykopane, więc musisz w ziemi kopać, żeby łatwiej było możesz użyć wykrywacza.
Napisano
No jak wykopków wykrywaczem w ziemi? Jak coś jest już wykopane, to chyba, że ktoś zakopał z powrotem???:-) A więc jeżeli kolega jest z Zakopanego, to chyba na giełdzie w Rzeszowie lub Krakowie będzie najbliżej znaleźć wykopki.
Sorki za off topic - a tak na serio to w ziemi trzeba szukać po prostu, gdzie się da.
Napisano
Wiem gdzie są trupy rosyjskich spadochroniarzy! Pod koniec 1944 w grudniu odbył się desant rosyjskich żołnierzy lecz była zła pogoda. Śnieg w górach miał nawet 2m. Worki z żywnościom wpadły do śniegu. Większość żołnierzy zamarzła w Dol.Chochołowskiej. Niektórzy wylądowali na Tomanowej,a tam była mleczarnia w której stacjonował mój pradziadek.ryscy kazali im pomagać pod karom śmierci. Kiedy Niemcy sie wycofali wszyscy wkroczyli do zakopanego. Mam ppsze z tego zrzutu lecz bez zamka magazynka i kolby. Ponoć zrzucali takie egzemplarze bez zamka. Tata znajomego ją znalazł w górach

------------------------------------------------------
zainstaluj sobie Firefoxa :D poprawiłem pisownie ale ostatni raz :D

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hitboy64 19:00 19-05-2008
Napisano
huku chcę tylko zapobiec kolejnej pyskówce na forum. Bo za chwilę będzie kogo nazywasz hieną ty *****" ja ci dam **** sam jesteś ****" :P
Napisano
nie ma takie potrzeby bo ty zawsze śpisz a jak się przebudzisz to na chybił trafił później blokujesz albo wycinasz :):) ooooooo faktycznie zaczynasz pyskówkę hehehe-pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie