Skocz do zawartości

Zaproszenie na defiladę 15 sierpnia 2008

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Z cyklu przezyjmy to jeszcze raz" :
http://www.newsweek.pl/artykuly/artykul.asp?Artykul=28700&IdKategorii=128
Warto bylo, Dziekuje
Napisano
Podziękowania kierować do DWiPO MON i DGW (Dowodztwo Garnizonu Warszawa) jako organizatorów.
Za to, że chcieli nas tam.

My byliśmy jedynie wykonawcami".
Napisano
Zauważyłem zupełnie inne podejście do nas młodej (wiekiem) kadry oficerskiej WP. Oficerowie w stopniach majorów czy kapitanów odnosili sie do nas z życzliwością i sympatią. Było to zachowanie do tej pory niespotykane. Chyba jednak coś się zmienia na lepsze. Żeby tylko nie zapeszyć.
Napisano
Ja chciałbym podziekować za udział w defiladzie i dobrą robotę wszystkim chłopakom z MGRH II/18 pp.
Gdyby nie Wasza pomoc nie dałbym rady z dioramą przedstawiająca sochaczewskie muzeum.
Dobrze mieć wsparcie zaangażowanych, zawsze chetnych do pomocy ludzi.
Napisano
również dziękuję wszystkim za udaną defiladę. Najważniejsze, że podobało się oficjelom i publiczności i wszystko poszło zgodnie z planem bez najmniejszych zgrzytów.

Oby długość kolumny pojazdów historycznych wydłużała się z roku na rok.
Napisano
Kozienicka GRH OA Prusy"-drużyna kolarzy 1939, składa podziękowania DWiPO,MON, DGW, oraz PM za udział w defiladzie. pozdrowienia dla wszystkich kolegów rekonstrukrorów.GK.
Napisano
Piszę w imieniu załogi GAZ 69AM LWP.
Wszystkim Kolegom i Organizatorom Defilady z okazji Święta Wojska Polskiego-Lubuskie Towarzystwo Rekonstreukcji Historycznej serdecznie dziękuje za możliwość wystąpienia w tak zacnym gronie i prestiżowej imprezie.
Pozdrawia cała załoga 6 PP z GAZ-a 69AM"
Napisano
To moja małżonka robiła, ale zdjęcia razem z aparatem pojechały do Malborka...może się uda wcześniej, ale jakby co to koledzy wezmą na Mławę :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie