jazlowiak Napisano 14 Maj 2008 Autor Share Napisano 14 Maj 2008 http://www.poloniamilitaris.pl/index.php?tryb=news&id_news=1045 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 16 Maj 2008 Autor Share Napisano 16 Maj 2008 Spotkanie organizacyjne jutro w sobotę 17 maja o godz. 9.00 w Domu Żołnierza Polskiego w warszawie, ul. Banacha 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Steiner7 Napisano 18 Maj 2008 Share Napisano 18 Maj 2008 Poszukujemy kontaktu z ludźmi/grupami odtwarzającymi WP z lat powojennych, np z lat 60-tych. To już prawie pół wieku historii.andrzejskolik@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 19 Maj 2008 Share Napisano 19 Maj 2008 Powoli zaczyna formować się kolumna zmechanizowana. Już teraz mogę zapowiedzieć udział samochodów pancernych wz. 34 i Peugeot wz.18 wszelkie informacje : http://www.poloniamilitaris.pl/index.php?tryb=news&id_news=1045 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 29 Maj 2008 Autor Share Napisano 29 Maj 2008 Jutro minia termin zgłaszania kosztów transportu - prosimy o nadsyłanie ankiet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 3 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2008 Ugrupowanie GRH zgłoszone do Komendy Garnizonu Warszawa: http://poloniamilitaris.pl/index.php?tryb=news&id_news=1045 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 4 Lipiec 2008 Share Napisano 4 Lipiec 2008 GRH Polski Wrzesień ? Kiedyś była taka grupa, czyżby reaktywacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 4 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2008 Dzięki za zwrócenie uwagi poprawiłem, dziś doszedł jeszcze Dodge i Jeep Campusa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 7 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2008 http://www.poloniamilitaris.pl/index.php?tryb=news&id_news=1093najnowsze newsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KBP Napisano 7 Sierpień 2008 Share Napisano 7 Sierpień 2008 Wartało by podac wszem i wobec, ze piechota spotyka sie wczesniejniz o 12.30. Dla dodatkowego potrenowania marszu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 7 Sierpień 2008 Share Napisano 7 Sierpień 2008 Ja się do Piechoty wcinać nie zamierzam, ale 12.30 to jest za późno. Lepiej spotkać sie skoro świt i potrenować, a potem wcisnąć w mundur i na defiladę. Ale to tylko moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 7 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2008 Piechota dojeżdża do godz. 18.00 14 sierpnia - próba o 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 12 Sierpień 2008 Share Napisano 12 Sierpień 2008 Zaaprobowane ugrupowanie historyczne Defiladyhttp://www.poloniamilitaris.pl/index.php?tryb=news&id_news=1100Uczestnicy, prosze się zapoznać. Dziekuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 15 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2008 Bardzo wszystkim dziękuje, było zaszczytem defilować z Wami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Steiner7 Napisano 15 Sierpień 2008 Share Napisano 15 Sierpień 2008 Było naprawdę zacnie!Miejmy nadzieję, że przy następnej takiej okazji będzie nas jeszcze więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bergu Napisano 15 Sierpień 2008 Share Napisano 15 Sierpień 2008 Dziękuje za zaproszenie do udziału w defiladzie, było dla mnie to zaszczytem móc byc tam z Wami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 15 Sierpień 2008 Share Napisano 15 Sierpień 2008 Dziękuję wszystkim za obecność , kunszt , profesjonalizm i zaanagażowanie. Spotkali sie najlepsi i pokazali wspaniałe widowisko. Czołgiem!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
persecutor Napisano 16 Sierpień 2008 Share Napisano 16 Sierpień 2008 Wielu najlepszych jednak chyba sie nie pokazało. Widowisko w porządku ale nie popadajcie w samozachwyt. Wedlug mnie było jakoś mało pieszych oddziałów rekonstrukcyjnych. Patrząc na defilowanie tych co byli to chyba mało ćwiczyli bo mało składnie im to szło. Ale poza tym element defilady bardzo fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sax19 Napisano 16 Sierpień 2008 Share Napisano 16 Sierpień 2008 Małe uwagi:1. Bardzo długo w TV pokazywano salutującego jegomościa w kabriolecie. Można mu podpowiedzieć żeby do przyszłego roku nieco schudł? W obecnej postaci bardziej pasuje do dziwadeł".2. Defilujesz - nie rób zdjęć i obciachu na raz.3. Nie znam dokładnie regulaminów odpowiednich ale na mój gust jak autem jedzie generał a dookoła stoi wojsko , to może salutowac na siedząco. Natomiast jeśli autem jedzie damski przebieraniec w stopniu pi razy drzwi sierżanta a wzdłuż ulicy stoją prawdziwi 70 letni wojskowi sporo wyżsi stopniem to może by tak wstać albo sobie datować te saluty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jhaken Napisano 16 Sierpień 2008 Share Napisano 16 Sierpień 2008 To zapraszamy za rok może wtedy pokażesz nam jak się składnie defiluje.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
persecutor Napisano 16 Sierpień 2008 Share Napisano 16 Sierpień 2008 Ależ kolego Jhaken nie ma się co napinać. Na nikogo przecież nie naskakuję. Po prostu jakoś tak nierówno się kołysaliście i bez takiego ducha szliście. Takie po prostu moje spostrzezenia. A defilować nie umiem bo rycerstwo nie defiluje :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jhaken Napisano 16 Sierpień 2008 Share Napisano 16 Sierpień 2008 Nie no nie napinam się :) Ale wiem że włożyliśmy w to trochę serca i potu i miałem nadzieję że to było widać... a może jednak za rok i rycerstwo będzie ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Steiner7 Napisano 16 Sierpień 2008 Share Napisano 16 Sierpień 2008 Pewne środowisko rycerzy nawet zadeklarowało się z chęcią uczestnictwa. Nawet byliśmy po słowie" i... na deklaracjach się skończyło, kamień w wodę, żadnego odzewu, jak to w życiu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 17 Sierpień 2008 Share Napisano 17 Sierpień 2008 jeden z pełniejszych fotoreportażyhttp://www.modelarstwo.mdi.pl/parada.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoczy Napisano 17 Sierpień 2008 Share Napisano 17 Sierpień 2008 ta galeria tez ladna : http://algorytmy.pl/foto/index.php?k=9_2_45 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.