ciorny Napisano 12 Maj 2008 Autor Share Napisano 12 Maj 2008 WitamKilka razy chodzilem z wykrywaczem jednak nic nie znalazlem ;)Dzis jako ze bylo pozno (po18-tej) mimo wszystko postanowilem sie wybrac na szybka rundke po lesie ;)Poza bolesnym doznaniem w postaci z tysiaca ukluc komarow wykopalem:-Noz szturmowy z biegnaca wiewiorka ;)-kapsli sztuk z 5-2 odlamki pociskow-klocek hamulcowy Pewnie od t-34 ;)- i jszcze kilka elementow samochodu ;)Mimo wszystko nie zniechecilem sie ;) Przy weekendzie wybiore sie na dluzszy spacer w bardziej pewne miejsca :)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 13 Maj 2008 Share Napisano 13 Maj 2008 zawsze to cos tylko sie nie zniechęcaj pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Molke Napisano 13 Maj 2008 Share Napisano 13 Maj 2008 Nie zniechecaj sie i przedewszystkim zmien miejsce na bardziej odludne i mniej zasmiecone. Niestety niekiedy nawet w lesie trzeba zbierac klocki hamulcowe i inne ciekawostki ktore nie maja prawa bytu w lesie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plyn Napisano 13 Maj 2008 Share Napisano 13 Maj 2008 Kiedys podobnego scyzora trafilem :) Pamietaj szukajcie ,a w koncu znajdziecie" PozdrawiamPlyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 13 Maj 2008 Share Napisano 13 Maj 2008 Dokładnie-wykopiesz 50 polmosów a za 51 razem będzie fajniutki fancik :)POWODZENIA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CONRADO Napisano 14 Maj 2008 Share Napisano 14 Maj 2008 Ten scyzoryk to jakas plaga-ja tez takiego trafilem i do dzisiaj go uzywam-to pewnie model dla grzybiarzy szturmowych:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loszo_ZCH Napisano 18 Maj 2008 Share Napisano 18 Maj 2008 A ten kapselek - Piwo TYSKIE ponad wszystkie :) ale to nie ja go tam zostawilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ MHz Napisano 18 Maj 2008 Share Napisano 18 Maj 2008 Ten scyzoryk też mam, ale trafiony na miejskiej ławeczce :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atb22 Napisano 18 Maj 2008 Share Napisano 18 Maj 2008 Kurde, a ja taki zgubiłem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leśnik303 Napisano 21 Maj 2008 Share Napisano 21 Maj 2008 Te samochodowe fanciory są z poloneza:)Pozdro:)! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.