ciorny Napisano 12 Maj 2008 Autor Napisano 12 Maj 2008 WitamKilka razy chodzilem z wykrywaczem jednak nic nie znalazlem ;)Dzis jako ze bylo pozno (po18-tej) mimo wszystko postanowilem sie wybrac na szybka rundke po lesie ;)Poza bolesnym doznaniem w postaci z tysiaca ukluc komarow wykopalem:-Noz szturmowy z biegnaca wiewiorka ;)-kapsli sztuk z 5-2 odlamki pociskow-klocek hamulcowy Pewnie od t-34 ;)- i jszcze kilka elementow samochodu ;)Mimo wszystko nie zniechecilem sie ;) Przy weekendzie wybiore sie na dluzszy spacer w bardziej pewne miejsca :)Pozdrawiam
Molke Napisano 13 Maj 2008 Napisano 13 Maj 2008 Nie zniechecaj sie i przedewszystkim zmien miejsce na bardziej odludne i mniej zasmiecone. Niestety niekiedy nawet w lesie trzeba zbierac klocki hamulcowe i inne ciekawostki ktore nie maja prawa bytu w lesie.
Plyn Napisano 13 Maj 2008 Napisano 13 Maj 2008 Kiedys podobnego scyzora trafilem :) Pamietaj szukajcie ,a w koncu znajdziecie" PozdrawiamPlyn
Roadrunner Napisano 13 Maj 2008 Napisano 13 Maj 2008 Dokładnie-wykopiesz 50 polmosów a za 51 razem będzie fajniutki fancik :)POWODZENIA!
CONRADO Napisano 14 Maj 2008 Napisano 14 Maj 2008 Ten scyzoryk to jakas plaga-ja tez takiego trafilem i do dzisiaj go uzywam-to pewnie model dla grzybiarzy szturmowych:)
loszo_ZCH Napisano 18 Maj 2008 Napisano 18 Maj 2008 A ten kapselek - Piwo TYSKIE ponad wszystkie :) ale to nie ja go tam zostawilem
DJ MHz Napisano 18 Maj 2008 Napisano 18 Maj 2008 Ten scyzoryk też mam, ale trafiony na miejskiej ławeczce :D
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.