szaran Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 Witam wszystkich mam pytanie czy moze przeczesywal ktos z was las sasiadujacy z miejscowoscia RULICE ?????? Jest to teren BITWY NAD BZURA. Prosze o wasze wrazenia o ile ktos tam szukal???????? Pozdrawiam.
Pneumatic Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Witam. Z jakiej jesteś miejscowości? Z Kutna? Jeśli tak chętnie się z Tobą wybiorę. Ja mieszkam w Krośniewicach. Już dawno chciałem polatać po lasach nad Bzurą. Pozdrawiam.
kondek Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Hej Zwiedziłe w zeszłym roku Rulice.Jest tam Cmentarz z pierwszej wojny.Zrobilem kilka fotek.Troszke polazilem z aparatem i przez przypadek znalazlem dwie fajne łuseczki - od mausera i mosina z I wojny światowej.Fajne miejsce ;-) Pozdrawiam jakby co to sie moge wybrac :-)
glutation Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Bylo... Ludzie, korzystajcie z umiejetnosci szukania. Czy to musi byc zmora kazdego forum w tym kraju? Pzdr
tom82 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Witam. skoro mówicie o bitwie nad Bzurą to może byliście w młogoszynie w lasku po prawej stronie jadąc od kutna do piątku.Szukał ktoś w tym miejscu?
kondek Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Speed w samym Mlogoszynie nie bylem . Kiedys bylem w Kterach jak zapewne wiesz jest to kilka kilometrow od tej miescowsci.Zaczalem troche weryfikowac Zawilskiego i opis ataku na Dwor Czarne Pole - Bardzo marne skutki ... Wiesz jednak jak jest ...moze w tym miejscu ziemia dla Ciebie bedzie przychylniejsza.....
speed Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Może tak.....zobaczymy.Mam niezłe źródło informacji ale jeszcze niepotwierdzone.Zamierzam w najbliższym czasie sprawdzić to w terenie.Na razie byłem tam raz ale teren podmokły i za dużo śniegu.Pozdrawiam
speed Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Jak dorwe s......który porył dziury i ich nie zakopał w lesie Rulickim to mu jego piszczałke wsadze w d.... Sorki ale sie wkurzyłem.Miałem z tego tytułu nieprzyjemną rozmowe.
glutation Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 No masz... Chetnie Ci pomoge, mieszkam niedaleko. Ja mam inny sposob, dobry jak kogos na goracym uczynku podpatrzysz: najpierw zrobic z ukrycia zdjecie jak kopie i odchodzi zostawiajac dziure. Potem niby przypadkiem sie spotykasz z nim w lesie, gadsza-szmatka o Odkrywcy.pl, wymiana nickow, a potem grzecznie na policje i skladam donos ze zdjeciami. Jak zrobia wjazd na chate takiemu palantowi, to moze sie w leb stuknie, zanim drugi raz do lasu wyjdzie ryc. Bo trzeba byc PALANTEM, zeby w dobie tak nieprzychylnych czasow dla poszukiwaczy sie tak w lesie chamsko zachowywac robiac innym krecia robote. Czytasz to palancie jeden z drugim? Do Was iezasypujacych" pisze. Powinno Wam zalezec, zebysmy sie WSZYSCY nie rzucali w tak glupi sposob w oczy lesnikom, policji. Zasyp dyskretnie swoj dolek i wszyscy beda zadowoleni. A tak, ech..
woytas Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Gdybym sie nie zgadzal przynajmniej czesciowo z wypowiedzia kolegi glutation to pogonil bym go za bluzgi - ale ma racje co do nagonki i braku jakichkolwiek zasad przez dziurorobow...Troszke donos mi sie nie podoba...
speed Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Tylko jak tu nie bluzgać......Trzeba się umówić na wspólne łapanie dziuroroba,a potem wrzucimy go do jego dołka i zasypiemy.Pozdrawiam
glutation Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Donosy mi sie tez nie podobaja, zasadniczo sie ich brzydze. Tyle ze w przyplywie zlosci i emocji na post kol. speeda z mloedj piersi sie wyrwalo... ;) Jak tu sie nie denerwowac Panowie? Przeciez taki Ktos nam bardzo szkodzi. A jak ma szczescie, to jego nie zlapia, a mnie, czy kogos innego w poblizu z wykrywka zauwaza i to my bedziemy mieli problem. I slusznie. Ktos te dziury robi prawda? A jak robi i nie zasypuje, to nie ma co narzekac, ze urzadza sie na nas polowania jak na czarownice... A wystarczyloby troche dyscypliny i zasypywac po sobie dziury... Nie widac, to prawie nie ma problemu... Wszyscy znamy przyslowie: Co z oczu, to z serca".
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.