szaran Napisano 10 Maj 2008 Autor Napisano 10 Maj 2008 Witam wszystkich mam pytanie czy moze przeczesywal ktos z was las sasiadujacy z miejscowoscia RULICE ?????? Jest to teren BITWY NAD BZURA. Prosze o wasze wrazenia o ile ktos tam szukal???????? Pozdrawiam.
Pneumatic Napisano 18 Maj 2008 Napisano 18 Maj 2008 Witam. Z jakiej jesteś miejscowości? Z Kutna? Jeśli tak chętnie się z Tobą wybiorę. Ja mieszkam w Krośniewicach. Już dawno chciałem polatać po lasach nad Bzurą. Pozdrawiam.
kondek Napisano 30 Styczeń 2009 Napisano 30 Styczeń 2009 Hej Zwiedziłe w zeszłym roku Rulice.Jest tam Cmentarz z pierwszej wojny.Zrobilem kilka fotek.Troszke polazilem z aparatem i przez przypadek znalazlem dwie fajne łuseczki - od mausera i mosina z I wojny światowej.Fajne miejsce ;-) Pozdrawiam jakby co to sie moge wybrac :-)
glutation Napisano 30 Styczeń 2009 Napisano 30 Styczeń 2009 Bylo... Ludzie, korzystajcie z umiejetnosci szukania. Czy to musi byc zmora kazdego forum w tym kraju? Pzdr
tom82 Napisano 31 Styczeń 2009 Napisano 31 Styczeń 2009 Witam. skoro mówicie o bitwie nad Bzurą to może byliście w młogoszynie w lasku po prawej stronie jadąc od kutna do piątku.Szukał ktoś w tym miejscu?
kondek Napisano 12 Luty 2009 Napisano 12 Luty 2009 Speed w samym Mlogoszynie nie bylem . Kiedys bylem w Kterach jak zapewne wiesz jest to kilka kilometrow od tej miescowsci.Zaczalem troche weryfikowac Zawilskiego i opis ataku na Dwor Czarne Pole - Bardzo marne skutki ... Wiesz jednak jak jest ...moze w tym miejscu ziemia dla Ciebie bedzie przychylniejsza.....
speed Napisano 14 Luty 2009 Napisano 14 Luty 2009 Może tak.....zobaczymy.Mam niezłe źródło informacji ale jeszcze niepotwierdzone.Zamierzam w najbliższym czasie sprawdzić to w terenie.Na razie byłem tam raz ale teren podmokły i za dużo śniegu.Pozdrawiam
speed Napisano 6 Kwiecień 2009 Napisano 6 Kwiecień 2009 Jak dorwe s......który porył dziury i ich nie zakopał w lesie Rulickim to mu jego piszczałke wsadze w d.... Sorki ale sie wkurzyłem.Miałem z tego tytułu nieprzyjemną rozmowe.
glutation Napisano 6 Kwiecień 2009 Napisano 6 Kwiecień 2009 No masz... Chetnie Ci pomoge, mieszkam niedaleko. Ja mam inny sposob, dobry jak kogos na goracym uczynku podpatrzysz: najpierw zrobic z ukrycia zdjecie jak kopie i odchodzi zostawiajac dziure. Potem niby przypadkiem sie spotykasz z nim w lesie, gadsza-szmatka o Odkrywcy.pl, wymiana nickow, a potem grzecznie na policje i skladam donos ze zdjeciami. Jak zrobia wjazd na chate takiemu palantowi, to moze sie w leb stuknie, zanim drugi raz do lasu wyjdzie ryc. Bo trzeba byc PALANTEM, zeby w dobie tak nieprzychylnych czasow dla poszukiwaczy sie tak w lesie chamsko zachowywac robiac innym krecia robote. Czytasz to palancie jeden z drugim? Do Was iezasypujacych" pisze. Powinno Wam zalezec, zebysmy sie WSZYSCY nie rzucali w tak glupi sposob w oczy lesnikom, policji. Zasyp dyskretnie swoj dolek i wszyscy beda zadowoleni. A tak, ech..
woytas Napisano 6 Kwiecień 2009 Napisano 6 Kwiecień 2009 Gdybym sie nie zgadzal przynajmniej czesciowo z wypowiedzia kolegi glutation to pogonil bym go za bluzgi - ale ma racje co do nagonki i braku jakichkolwiek zasad przez dziurorobow...Troszke donos mi sie nie podoba...
speed Napisano 7 Kwiecień 2009 Napisano 7 Kwiecień 2009 Tylko jak tu nie bluzgać......Trzeba się umówić na wspólne łapanie dziuroroba,a potem wrzucimy go do jego dołka i zasypiemy.Pozdrawiam
glutation Napisano 7 Kwiecień 2009 Napisano 7 Kwiecień 2009 Donosy mi sie tez nie podobaja, zasadniczo sie ich brzydze. Tyle ze w przyplywie zlosci i emocji na post kol. speeda z mloedj piersi sie wyrwalo... ;) Jak tu sie nie denerwowac Panowie? Przeciez taki Ktos nam bardzo szkodzi. A jak ma szczescie, to jego nie zlapia, a mnie, czy kogos innego w poblizu z wykrywka zauwaza i to my bedziemy mieli problem. I slusznie. Ktos te dziury robi prawda? A jak robi i nie zasypuje, to nie ma co narzekac, ze urzadza sie na nas polowania jak na czarownice... A wystarczyloby troche dyscypliny i zasypywac po sobie dziury... Nie widac, to prawie nie ma problemu... Wszyscy znamy przyslowie: Co z oczu, to z serca".
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.