poszukiwacz666 Napisano 10 Maj 2008 Autor Share Napisano 10 Maj 2008 podlaczam kabeliki do przewodow woda z sola i nic ten przedmiot co go czyszcze nie ida z niego babelki a drugi co ma rdzewiec tez nic co jest nie tak? bo juz zgluplem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 10 Maj 2008 Share Napisano 10 Maj 2008 Powodów może być wiele.1. Czy napewno jest przepływ prądu? Najlepiej dać żarówke w szereg. Ma się pewność że styki są OK.2. Czy elektrolit ma 10%-15%? Lepiej z kreta jak z soli.3. Czy prąd jest wystarczający do wielkości przedmotu? Co jest czyszczone i co to jest za zasilacz?Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poszukiwacz666 Napisano 10 Maj 2008 Autor Share Napisano 10 Maj 2008 prostownik samochodowy z kretem tez probowalem i prostownik jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 10 Maj 2008 Share Napisano 10 Maj 2008 Czy prostownik ma jakiś miernik prądu? Jaki rozmiar ma przedmiot?Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 10 Maj 2008 Share Napisano 10 Maj 2008 Ja myślę że nie ma styku krokodylka z metalem przez rdzę.Trzeba ten kawałek oczyścić mechanicznie.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 10 Maj 2008 Share Napisano 10 Maj 2008 jak by nie było styku krokodylka z fantem to by z krokodylka leciały babelki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andczub Napisano 11 Maj 2008 Share Napisano 11 Maj 2008 Miałem kiedyś taki przypadek prąd jest a nic sie nie dzieje poprostu masz kolego przerwany kabel do krokodylka szarpnij za koniec i coś zostanie w ręce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 11 Maj 2008 Share Napisano 11 Maj 2008 Jej- z pewnościa to przez niewyczyszczenie machanicznie kawalka fanta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.