yarek Napisano 7 Maj 2008 Autor Share Napisano 7 Maj 2008 Nowy wątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 8 Maj 2008 Share Napisano 8 Maj 2008 Kurcze ja w niedziele idę na komunie, nie swoja oczywiście ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 8 Maj 2008 Share Napisano 8 Maj 2008 Witam yarek mogles na poczatek logo nasze dac ale juz trudno :) a mi wlasnie niedziela odpada i ze siwym planujemy w sobote jechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 8 Maj 2008 Share Napisano 8 Maj 2008 isiu a gdzie jedziecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 8 Maj 2008 Share Napisano 8 Maj 2008 kolo goczalkowic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 8 Maj 2008 Share Napisano 8 Maj 2008 militarka czy monety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 8 Maj 2008 Share Napisano 8 Maj 2008 na militarke chcemy jechac ale przy okazji monetki tez sie trafia jak ostatnio bylismy za czerwionka to pare monet wyszlo a na militarke nastawilismy sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 8 Maj 2008 Share Napisano 8 Maj 2008 jakie monetki wyszly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 8 Maj 2008 Share Napisano 8 Maj 2008 cieszko mi teraz napisac bo nie przyjzalem sie musial bys suchego spytac a jechal bys w sobote czy nie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 8 Maj 2008 Share Napisano 8 Maj 2008 co robi wajcha zapytej sie czy godol z tym facetem on wie oco chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 8 Maj 2008 Share Napisano 8 Maj 2008 sobota odpada ida do roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 8 Maj 2008 Share Napisano 8 Maj 2008 aha :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 8 Maj 2008 Share Napisano 8 Maj 2008 teraz wajchy nie ma bo pojechal po mame jak bedzie to odezwie sie na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 8 Maj 2008 Share Napisano 8 Maj 2008 witam. Moneciaki z miedzywojnia mi wyszly:) ja tez raczej wypad w niedziele bo w sobote bede po nocce i mi sie nie bedzie chcialo:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 8 Maj 2008 Share Napisano 8 Maj 2008 ja w sobotę nie mogę bo mam rajd ze szkoły, niedziela ? jeszcze dam znać, taki sygnecik w okopach austriackich wyskoczył, po wewnętrznej stronie inicjały M.K. co o tym myślicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bilu1967 Napisano 8 Maj 2008 Share Napisano 8 Maj 2008 rafal bede u ciebie o 5.40 w sobote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 8 Maj 2008 Share Napisano 8 Maj 2008 fajny:)pozlacany?bo widac jakis zlotawy nalot w niektorych miejscach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gojgoj Napisano 9 Maj 2008 Share Napisano 9 Maj 2008 panowie co z niedzielą jedziemy? Ja w sobotę mam nockę i mogę jechać już po 6 z Wesołej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 9 Maj 2008 Share Napisano 9 Maj 2008 na maly lokalny wypad bym sie skusil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy101 Napisano 9 Maj 2008 Share Napisano 9 Maj 2008 Ja śmigam jutro ale na niedzielę tez się piszę... Co planujemy? Bo jutro to raczej militarka. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy101 Napisano 9 Maj 2008 Share Napisano 9 Maj 2008 Dziś śmigałem troszkę po polu i wyszły 4 monetki ale destrukty i guzik groszkowy z dużą 4 na środku.Wiecie co to za guziczek może? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 10 Maj 2008 Share Napisano 10 Maj 2008 dawaj fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 10 Maj 2008 Share Napisano 10 Maj 2008 oj dzisaj na wypadziku ze siwym i z bilem przezylismy mala adrenaline ze smutnymi panami hehe :) a fanty marne luski z pepeszy mauzerka i 12.7 i siwy jeszcze wyciagnol guzik pruski :) ale teren jest warty uwagi :) pozdro Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 12 Maj 2008 Share Napisano 12 Maj 2008 chce zmienic wykrywacz na fiszera f 2 doradzcie czy warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 12 Maj 2008 Share Napisano 12 Maj 2008 jakbys zmienial wykrywke to bym wziol twoigo ace :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.