nadawca Napisano 7 Maj 2008 Autor Napisano 7 Maj 2008 Czy ktoś z szanownych kolegów orientuje się czy w Warszawie mozna znaleśc odpowiednią osobe która mogła by mi naprawić wykrywacz?? pozdrawiam Piotrek
kristoperro Napisano 7 Maj 2008 Napisano 7 Maj 2008 Szybko, solidnie z fachowo naprawi Ci to firma Proscan z Gliwic.
Saper93 Napisano 7 Maj 2008 Napisano 7 Maj 2008 Jaki? Ja tego ci tego nie zrobie, ani nawet nie mieszkam w wa-wie. Ale popytam. Pozdr.
nadawca Napisano 7 Maj 2008 Autor Napisano 7 Maj 2008 wydaje mi się że cewka się rozczelniła bo piszczy na kazde zawołanie ale nie jestem pewny na 100%
Damian84 Napisano 7 Maj 2008 Napisano 7 Maj 2008 często to się tak się dzieje z cewkami tych wykrywaczy czeka cię zakup nowej
DarekD Napisano 7 Maj 2008 Napisano 7 Maj 2008 8 cali 200zł. a 10 cali 250zł.Naprawdę najlepiej pogadaj z Proscanem, może naprawi Ci starą, może ma używaną a może to wcale nie cewka a On się na tym zna. Kontakt znajdziesz - Proscan Gliwice. Pomoże.Darek
kruk1 Napisano 7 Maj 2008 Napisano 7 Maj 2008 ale solidny tu jest watek-RE: X-terra 50 padła? jacek825 (111 / 32) 2008-05-07 23:56:18Sklep V.... to przyjoł od mojego kolegi cewkę do naprawy gwarancyjnej od SE ( żywica wypełniająca cewkę odeszła od obudowy) , podobno drugi taki przypadek .sklep V... powiedział że wyśle do serwisu P.... , kolo dzwoni do P... a pan P.... powiedział że takie uszkodzenie cewki czy tam sondy nie jest naprawiane tylko wymienia się sondę na nową (jeżeli jest nie z jego winy) . Kolo czeka i czeka bo zdjęcia sondy wg. P.... miały być wysłane do producenta żeby zadecydował czy dawać nową sondę czy nie i po dwóch tygodniach chyba telefon ze sklepu V... że sonda do odebrania , kolo jedzie i co się okazało że sondę skleili w sklepie V... kolo nie dostał potwierdzenia na piśmie co było zepsute i co naprawione i przez kogo a powinien dostać na piśmie potwierdzenie .Kolo dzwoni do serwisu P... a serwis nabrał wody w usta . Kolo zażądał na piśmie potwierdzena co i przez kogo było naprawiane , do tej pory nie dostał . Sprawa oparła się narazie o rzecznika praw konsumenta . Co dalej zobaczymy . Wniosek - Jak niesiesz do sklepu V... 4,5 tyś to och i ach ,a potem ......Może kogoś z Was też coś takiego spodkało ?
PG Napisano 9 Maj 2008 Napisano 9 Maj 2008 Napisz lub zadzwoń do Proscana jak mówią koledzy, to naprawdę dobry fachowiec.A kolegą krukiem1 się nie sugeruj, bo już chyba w dwóch wątkach został rozszyfrowany :)
Zwierzu Napisano 9 Maj 2008 Napisano 9 Maj 2008 Jeszcze raz sie wypowiem.Nie sugeruj sie nikim.Mam paru znajomych ktorzy naprawiali u Proscana wykrywke.Ja zresztą tez.Kazdy jest zadowolony.Dosc ze solidny to jeszcze miły i komunikatywny człowiek.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.