blaszak Napisano 4 Maj 2008 Autor Napisano 4 Maj 2008 Witam!Co szanowni koledzy sądzą o tej blaszce??Jak dla mnie lipa,jeszcze takiej nie spotkałem,ale może się mylę..............7.SS P.R.Z.E FW.GEB.DIVPARTISAN JAGER
bjar_1 Napisano 13 Maj 2008 Napisano 13 Maj 2008 Blaszak - mógł sam wykopać, niektórzy podrzucaja takie cuda na miejscówkach.
Adr Napisano 13 Maj 2008 Napisano 13 Maj 2008 Mógł sam wykopać, niektórzy podrzucaja takie cuda na miejscówkach."Cuda nie widy! Ktos rzucil takie haslo i sie z echem roznosi!
blaszak Napisano 4 Maj 2008 Autor Napisano 4 Maj 2008 Witam!Co szanowni koledzy sądzą o tej blaszce??Jak dla mnie lipa,jeszcze takiej nie spotkałem,ale może się mylę..............7.SS P.R.Z.E FW.GEB.DIVPARTISAN JAGER
blaszak Napisano 4 Maj 2008 Autor Napisano 4 Maj 2008 Ups,poproszę o przeniesienie do właściwego działu
haupttman Napisano 4 Maj 2008 Napisano 4 Maj 2008 Sory,ale trzeba być chyba wyjątkowym jeleniem aby kupić coś takiego!
bjar_1 Napisano 4 Maj 2008 Napisano 4 Maj 2008 Zwróć uwagę na błąd w pisowni 'Gren.' - stawiam na fals.
blaszak Napisano 5 Maj 2008 Autor Napisano 5 Maj 2008 Cześć!tak,dokładnie tak.Gość się zarzeka że sam wykopał.
Pytanie
blaszak
Witam!
Co szanowni koledzy sądzą o tej blaszce??
Jak dla mnie lipa,jeszcze takiej nie spotkałem,ale może się mylę..............
7.SS P.R.Z.E FW.GEB.DIV
PARTISAN JAGER
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.