thomson Napisano 4 Maj 2008 Autor Share Napisano 4 Maj 2008 Godzina 10,pada deszcz. W domu już pierdo..a dostaje.Dobra trzeba się gdzieś wybrać. Szybko zbieram potrzebny sprzęt i zabieram ze sobą syna. Łaziliśmy tak po lesie z 2 godziny i nic. Teren skopany i to bardzo. Jeszcze wykrywka zaczęła świrować. Wracamy do samochodu bo ile już można łazić bez efektu po dużym deszczu. Ale za samochodem zauwazyłem jakieś doly. No dobra sprawdzi sie jeszcze je. Niestety syn mi wyrwal wykrywke mówiąc ze jego kolei .No i idę tak, a on tak macha w jednym małym dołku. Mowie , że tam nic nie ma- a on że jest. No dobra zacząłem kopac bez przekonania. Dol sie pogłebil o 60 cm. Wkladam sonde(tera ja) jest sygnal fest!No dobra kopię nagle brzdęk- jest metaliczny odgłos. Oczyszczam przedmiot palcami- myslę chyba panzerfaust.Wyciągam go- a tu lufa do mgolca w opakowaniu. Syn wkłada sonde jeszcze raz- niccc.Wkurzylem się i zacząlem rozkopywac dol na pale. Nagle brzdęk- oo jest noż okopowy(niemiecki). Z tego dolka wyjeliśmy super fanty na pale bo sie wykrywacz spieprzył.A co jeszcze było? To już inna historia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 4 Maj 2008 Autor Share Napisano 4 Maj 2008 Lufa do mgolca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 4 Maj 2008 Autor Share Napisano 4 Maj 2008 Noż okopowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 4 Maj 2008 Autor Share Napisano 4 Maj 2008 Dól(na focie nie widać rozmiarów) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 4 Maj 2008 Autor Share Napisano 4 Maj 2008 No i syn . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 4 Maj 2008 Share Napisano 4 Maj 2008 no ciekawa lufka .. a kolega to widze że z konkratnym zaganiaczem biega :)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terenowiec69 Napisano 4 Maj 2008 Share Napisano 4 Maj 2008 Niech zgadne studzianki???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 4 Maj 2008 Share Napisano 4 Maj 2008 pewnie reszta tego m-golca byla w tym dolku/?/?/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 4 Maj 2008 Autor Share Napisano 4 Maj 2008 Nie studzianki, nie mgolec. Reszte historii opowiem następnym razem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukalek Napisano 4 Maj 2008 Share Napisano 4 Maj 2008 Ja mam inne pytanie. Jak sprawuje się Frontera? Jaki to silnik i jakie usterki zdarzają się najczęsciej? W teren da rade tym? Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 4 Maj 2008 Autor Share Napisano 4 Maj 2008 Frontera sprawuje się bardzo dobrze. Silnik to 2.0 benzyna (bez gazu). Nią można w kazdy teren wjechać . Jedyna wada tego samochodu to spalanie. Chla mi do 15 l w terenie.A usterki to niestety sprzęgło trzeba wymienić bo już skrzypi. ale to normalne w kazdej tak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 4 Maj 2008 Autor Share Napisano 4 Maj 2008 Teraz to problem w wykrywką jest ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro2904 Napisano 5 Maj 2008 Share Napisano 5 Maj 2008 Witam Thomson ładne trafienie jak sie przejade do ciebie to pokopiemy razem a ,kiedy kupujesz Soverigna GT? Pozdro ze Śląska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.