draven85 Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 witamSiedzę wczoraj w domu , wrócił tata i mówi patrz co znalazłem " i daje mi kordzik patrzę i trochę się zdziwiłem heh . Okazało się , że ktoś zrywał podłogę w starym domu i go znalazł. Tata akurat był po coś u tej osoby i patrzy na parapecie leży jakiś nóż , pyta co z nim będą robić , usłyszał że chyba wyrzucą bo po co im to. To powiedział , że sobie weźmie bo zbiera takie starocie i taki sposobem mam go teraz:D szkoda , że tylko tyle i w takim stanie ale zawsze coś ;)
kowalinho Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Kurczę, szczerze to nieźle jest zryty, jak na przedmiot spod podłogi.. Ale zawsze miły fancik, gratuluję.
draven85 Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 też trochę jestem zdziwiony stanem , może osoba od której jest do końca nie powiedziała prawdy nie wiem ... a co do napisów raczej nie ma na co liczyć , strasznie jest przeżarty.... Nie wiem co mieli pod podłogą ale u mnie jest np piasek pod deskami też mieszkam w poniemieckim domu więc może dlatego taki stan.
kowalinho Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Oj, przedmioty z piasku często są w super stanie, no ale nieważne.
draven85 Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 janushew wiem wiem nawet nie tyle wygląda a nim jest ;)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.