draven85 Napisano 1 Maj 2008 Autor Share Napisano 1 Maj 2008 witamSiedzę wczoraj w domu , wrócił tata i mówi patrz co znalazłem " i daje mi kordzik patrzę i trochę się zdziwiłem heh . Okazało się , że ktoś zrywał podłogę w starym domu i go znalazł. Tata akurat był po coś u tej osoby i patrzy na parapecie leży jakiś nóż , pyta co z nim będą robić , usłyszał że chyba wyrzucą bo po co im to. To powiedział , że sobie weźmie bo zbiera takie starocie i taki sposobem mam go teraz:D szkoda , że tylko tyle i w takim stanie ale zawsze coś ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
draven85 Napisano 1 Maj 2008 Autor Share Napisano 1 Maj 2008 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
draven85 Napisano 1 Maj 2008 Autor Share Napisano 1 Maj 2008 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 1 Maj 2008 Share Napisano 1 Maj 2008 W końcu kordzik. Może napis się zachował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 1 Maj 2008 Share Napisano 1 Maj 2008 (szczątki , zarysy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 1 Maj 2008 Share Napisano 1 Maj 2008 Kurczę, szczerze to nieźle jest zryty, jak na przedmiot spod podłogi.. Ale zawsze miły fancik, gratuluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
draven85 Napisano 1 Maj 2008 Autor Share Napisano 1 Maj 2008 też trochę jestem zdziwiony stanem , może osoba od której jest do końca nie powiedziała prawdy nie wiem ... a co do napisów raczej nie ma na co liczyć , strasznie jest przeżarty.... Nie wiem co mieli pod podłogą ale u mnie jest np piasek pod deskami też mieszkam w poniemieckim domu więc może dlatego taki stan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 1 Maj 2008 Share Napisano 1 Maj 2008 Oj, przedmioty z piasku często są w super stanie, no ale nieważne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 1 Maj 2008 Share Napisano 1 Maj 2008 ale wiesz że wygląda na kordzik Sa lub SS. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
draven85 Napisano 1 Maj 2008 Autor Share Napisano 1 Maj 2008 janushew wiem wiem nawet nie tyle wygląda a nim jest ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 2 Maj 2008 Share Napisano 2 Maj 2008 No ba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.