Leutnant Napisano 28 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2008 WitamJesli ktos dysponuje zdjęciami Pz.w 646 to proszę o wstawienie ich na ten temat:)z gory dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr916 Napisano 29 Kwiecień 2008 Share Napisano 29 Kwiecień 2008 Witam!Wpisz w google poprostu Pz.W.646 i znajdziesz więcej info.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leutnant Napisano 30 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2008 Witamtak już próbowałem i nic nie znajduje:( a głównie chodzi mi o duże zdjęciapozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.korbaczewski Napisano 30 Kwiecień 2008 Share Napisano 30 Kwiecień 2008 http://www.ostwall.com/bauwerke_detail.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leutnant Napisano 1 Maj 2008 Autor Share Napisano 1 Maj 2008 Dzięki wielkie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzebiuszka Napisano 6 Maj 2008 Share Napisano 6 Maj 2008 Znacznie gorsze zdjęcia, ale strona w sumie interesującahttp://www.team-delta.de/UPl/PzW646.htmGrzebiuszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr916 Napisano 31 Styczeń 2013 Share Napisano 31 Styczeń 2013 Witam! Zaintrygował mnie w tym obiekcie element jak na foto.Jaka jest/była jego funkcja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr916 Napisano 31 Styczeń 2013 Share Napisano 31 Styczeń 2013 schemat obiektu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr916 Napisano 31 Styczeń 2013 Share Napisano 31 Styczeń 2013 wnętrze iszy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr916 Napisano 31 Styczeń 2013 Share Napisano 31 Styczeń 2013 w podobnym obiekcie : Pz.W.623 - nie wykonano takiego elementu. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pielih Napisano 31 Styczeń 2013 Share Napisano 31 Styczeń 2013 Nisza na kartofle ;) Powiem Ci szczerze, oglądałem mnóstwo zdjęć z MRU, ale nigdy wcześniej tego nie widziałem. Również jestem ciekawy co to może być. Ta wnęka jest ślepa czy zakręca w lewo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr916 Napisano 31 Styczeń 2013 Share Napisano 31 Styczeń 2013 Witam!Osobiście nie bylem jeszcze w tym obiekcie.Według schematu - wnęka jest ślepa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr916 Napisano 9 Luty 2013 Share Napisano 9 Luty 2013 Witam!Od jakiegoś czasu koresponduję sobie z panem Jerzym Sadowskim i w temacie tym zasugerował,iż jest to obudowa/wyprowadzenie wentylacji(czerpni powietrza)co nie kolidowało z obsypaniem go z tej strony.Schrony z lat 1935/36 miały wloty powietrza dwukrotnie mniejsze niż te z okresu 1938/39.Z tąd może takie rozwiązanie,aczkolwiek nie we wszystkich z tego okresu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.