Hebda Napisano 28 Kwiecień 2008 Autor Napisano 28 Kwiecień 2008 Mi to wygląda na jakąś urwi...coś" Puste,ma na środku gwint(na zapalnik??)skorupa z aluminiumKtoś wie co to jest?
Hebda Napisano 28 Kwiecień 2008 Autor Napisano 28 Kwiecień 2008 widok do środka.Proszę o identyfikacje
Breslau74 Napisano 9 Maj 2008 Napisano 9 Maj 2008 Otóż jest to osłona niedużego kółka .Np. starego wózka dziecięcego.U sąsiada na strychu był taki.Też miał aluminiowe osłony.Jego wózek miał chyba z 40 lat.pozdrawiam!
Breslau74 Napisano 9 Maj 2008 Napisano 9 Maj 2008 Ta obudowa wokół gwintu jest mosiężna ? Jak i sam gwint ?Bo jeżeli tak ,to nie będzie osłona kółka.Gdzie Ci to wpadło ? Blisko jakiejś drogi ?
Hebda Napisano 12 Maj 2008 Autor Napisano 12 Maj 2008 wyskoczyło mi to w lesie w Ząbkach,kilka metrów od tego były ogniwa od szwabskiego transportera półgąsienicowego i ruski RG42.Tak,obudowa wokół gwintu(jak i sam gwint)jest z metalu kolorowego,prawdopodobnie mosiądzOd czego to jest?
Pytanie
Hebda
Mi to wygląda na jakąś urwi...coś"
Puste,ma na środku gwint(na zapalnik??)
skorupa z aluminium
Ktoś wie co to jest?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.