owieczka Napisano 26 Kwiecień 2008 Autor Napisano 26 Kwiecień 2008 Mam prozbe.Kumpel znalazł po dziadku wykrywacz metali.Czy mugłby ktoś napisać jakieś info o nim.
owieczka Napisano 26 Kwiecień 2008 Autor Napisano 26 Kwiecień 2008 Mam prozbe.Kumpel znalazł po dziadku wykrywacz metali.Czy mugłby ktoś napisać jakieś info o nim.
thomson Napisano 26 Kwiecień 2008 Napisano 26 Kwiecień 2008 Jest to salamandra! Nie pisz że po dziadku bo ja takiej wlasnie uzywam. Jest to statyk. Ja mam nowszą wersje :b
thomson Napisano 26 Kwiecień 2008 Napisano 26 Kwiecień 2008 Oj to jest jakas bardzo stara salamandra! Baterie wkłada się do elektroniki. U mnie jest innt miernik. To jest spoko sprzet
leszekranger11 Napisano 26 Kwiecień 2008 Napisano 26 Kwiecień 2008 Czy ważne jest że używamy wykrywaczy po dziadku,czy nie.Ważne to adrelanina ,efekt końcowy.A czy szukasz wykrywaczem prod.domowej czy firmowej??? PANOWIE EFEKT>
owieczka Napisano 26 Kwiecień 2008 Autor Napisano 26 Kwiecień 2008 a czy mógłby ktoś napisać o poarametrach wykrywacza i gdzie można znaleść jakąś instrukcje obsługido niego.
Pytanie
owieczka
Mam prozbe.Kumpel znalazł po dziadku wykrywacz metali.Czy mugłby ktoś napisać jakieś info o nim.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.