Skocz do zawartości

niemiecka kuchnia polowa

Gość czarek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam-sprawa jest taka-kupiłem od gościa z Rudnika nad Sanem kupę różnych pocisków -mieszanka i sowieckie i niemieckie-1sza i druga wojna-bardzo tanio chciał-tam podobno byly jakieś składy podczas wojny i naniósł tego od cholery i troszkę z lasu...i w rozmowie przy obiorze wyszło takie coś:jest zakopana kuchnia polowa-jego ojciec sam zakopywał ją spychaczem-bo jakiś plac był potrzebny,czy coś-a ona była w bagnie...w sumie info dosyć mętne-ale-gość wygląda na w miarę rozsądnego-i nie sądzę żeby ściemniał,jak ktos byłby zainteresowany-moge podpytać go więcej-tylko czy ktos podjąłby się wydobycia-nawet nie wiem czy facet będzie coś chciał za wskazanie miejsca-może nie-a jak tak to stawiam że niedużo.Ja w tym żadnego biznesu nie mam,ale myślę że jak coś takiego jest to można by chociaż pokopać i zobaczyc co to za cudo "-może coś co warto ocalić.Jak ktoś jest zainteresowany-piszcie:)
Napisano
PS.napisalem niemiecka w tytule-zapomniałem dodac znaku ? bo nie wiem na 100%!Wysylam maila do gostka po dokladniejsze info co i jak:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie