piotr916 Napisano 29 Maj 2008 Share Napisano 29 Maj 2008 Autor książki,w której jes fotka mucholapki" jest zwolennikiem tezy, iż obiekt ten służył do testów/startów samolotów" pionowego startu (V-6,V-7)!,ale to jest już temat na inne forum.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzebiuszka Napisano 29 Maj 2008 Autor Share Napisano 29 Maj 2008 Tak ,w Ludwikowicach Kłodzkich ,to znam muchołapkę" i tomy opowiadań różnych bajkopisarzy do czego służyła;))))). Ale nagle wśród zdjęć z MRU taki sam obiekt? Dlatego zapytałem, czy to na MRU, bo tu jeszcze Vrili nie było :)Pozdrawiam, Grzebiuszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzebiuszka Napisano 29 Maj 2008 Autor Share Napisano 29 Maj 2008 A to ja też się pochwalę moim nietoperzem, a co :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzebiuszka Napisano 29 Maj 2008 Autor Share Napisano 29 Maj 2008 I jeszcze jedno wstrząsające zdjęcie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alba007p Napisano 30 Maj 2008 Share Napisano 30 Maj 2008 Cześć Kochani! Udostępniając galerię, zapomniałam dodać, że zdjęcia w niej znajdujące sie obejmują również część naszej trasy dojazdowej na III Konferencję. Ponieważ MUCHOŁAPKĘ znałam tylko z wielu zdjęć i opracowań, pragnęłam ją wreszcie zobaczyć na własne oczy. Oczywiście logika wskazuje, że to podstawa chłodni, ale zobaczywszy (zobaczcie, polecam) ... rodzi się wiele ale" i myślę, że dyskusji na ten temat nigdy nie będzie końca. Moi znawcy tematu! Muchołapkę rozpoznaliście bezbłędnie, a co ze zdjęciem nr 1, co i kogo ono przedstawia i gdzie znajduje się ta znana rzeźba? A nietoperki na Waszych zdjęciach są cudne!!! Pozdrawiam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyna Napisano 2 Czerwiec 2008 Share Napisano 2 Czerwiec 2008 Witam!No to ja dorzucę swojego...Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szym Napisano 3 Czerwiec 2008 Share Napisano 3 Czerwiec 2008 Cześć Szyna, ja trafiłem takiego w Grudziądzu, w Konewce miałem ich zimą 1600. Tak się ich namnorzyło,że jesienią będę im wydawał wizy do MRU. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.