Skocz do zawartości

MRU-Fakty-Mity-Historia czyli III Konferencja Popularno-Naukowa

Rekomendowane odpowiedzi

Autor książki,w której jes fotka mucholapki" jest zwolennikiem tezy, iż obiekt ten służył do testów/startów samolotów" pionowego startu (V-6,V-7)!,ale to jest już temat na inne forum.Pozdro.

Tak ,w Ludwikowicach Kłodzkich ,to znam muchołapkę" i tomy opowiadań różnych bajkopisarzy do czego służyła;))))). Ale nagle wśród zdjęć z MRU taki sam obiekt? Dlatego zapytałem, czy to na MRU, bo tu jeszcze Vrili nie było :)Pozdrawiam, Grzebiuszka

Cześć Kochani! Udostępniając galerię, zapomniałam dodać, że zdjęcia w niej znajdujące sie obejmują również część naszej trasy dojazdowej na III Konferencję. Ponieważ MUCHOŁAPKĘ znałam tylko z wielu zdjęć i opracowań, pragnęłam ją wreszcie zobaczyć na własne oczy. Oczywiście logika wskazuje, że to podstawa chłodni, ale zobaczywszy (zobaczcie, polecam) ... rodzi się wiele ale" i myślę, że dyskusji na ten temat nigdy nie będzie końca. Moi znawcy tematu! Muchołapkę rozpoznaliście bezbłędnie, a co ze zdjęciem nr 1, co i kogo ono przedstawia i gdzie znajduje się ta znana rzeźba? A nietoperki na Waszych zdjęciach są cudne!!! Pozdrawiam!!!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie