polishbob Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Cześć wszystkim mam taki przedmiot ma w środku mechanizm zegarka co słychać gdy się poruszy słychać tykanie przez szlifowaną szybke widać tylko wyjście na kluczyk do nakręcenia mechanizmu posiada dwa różne zamki do zamknięcia
polishbob Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Cześć wszystkim mam taki przedmiot ma w środku mechanizm zegarka co słychać gdy się poruszy słychać tykanie przez szlifowaną szybke widać tylko wyjście na kluczyk do nakręcenia mechanizmu posiada dwa różne zamki do zamknięcia
polishbob Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Na tym wieczku z szybką na godzinie 12 widać numer6K12 pod nim 37228 na godzinie 6 napis Detect patrząc przez szybke na godz 12 widać 12 H w kółku
polishbob Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Cześć chrzan dzięki za ID tego przedmiotu nie wytrzymałem napięcia i dobrałem się do niego jest sprawny na chodzie dałem taką tarcze papierową działa tak jak mówiłeś dam jeszcze jedno zdjęcie
polishbob Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 A tak wygląda sygnatura jest i pod mechanizmem
Question
polishbob
Cześć wszystkim mam taki przedmiot ma w środku mechanizm zegarka co słychać gdy się poruszy słychać tykanie przez szlifowaną szybke widać tylko wyjście na kluczyk do nakręcenia mechanizmu posiada dwa różne zamki do zamknięcia
4 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.