SAPER007 Napisano 23 Kwiecień 2008 Autor Napisano 23 Kwiecień 2008 a prospector,dominator,discoverer,może garett ace 250 nadają się na monetki lub militarkę
Saper93 Napisano 23 Kwiecień 2008 Napisano 23 Kwiecień 2008 Sorki, pewnie dostane za to kartke ale nie moge!Koles, pogięło cie? Walisz pełno tematów, a pytasz o to samo, albo czy ktos jest na forum! Kurde, wiem, ja tez sie cieszyłem ja podłaczyli mi neta ale bez przesady. Przeczytaj sobie regulamin! Ile ty masz lat? Ach, ulzyło mi:)
SAPER007 Napisano 23 Kwiecień 2008 Autor Napisano 23 Kwiecień 2008 sorki ale chodzi mi o poradę spoko nie denerwuj się bo wżodów dostwaniesz
pastuszek Napisano 23 Kwiecień 2008 Napisano 23 Kwiecień 2008 niech moderator da kartke ktoremus, zeby bylo latwiej odroznic sapera od sapera...
armand Napisano 23 Kwiecień 2008 Napisano 23 Kwiecień 2008 Musisz się zdecydować, co wolisz, monetki czy militarka. Obecnie jest na rynku duży wybór sprzętu i na dodatek zróżnicowanego. Na monetki polecałbym Anticusa tu nie wymienionego - mała sonda, dobrze kuma drobne kolorki, a na militarkę resztę stajni Armanda - większa sonda, lepsze zasięgi.Musisz też się zastanowić co w twojej okolicy jest do wykopania - militarka czy monetki. Na początek polecałbym militarkę, daje więcej radości.ACE nie polecam na militarkę - dyskoteka, mały zasięg maksymalny, nie wiadomo czy kopiesz duży czy mały przedmiot, ale ci co go mają jako pierwszy i jedyny ten wykrywacz będą Cię namawiali i za chwilę obszczekają" mnie. Hau, Hau!Jak się zapytasz na forum, jaki jest zasięg maksymalny dla ACE, to wszyscy wymienią Ci aptekarskie zasięgi na monetki. Poza tym, ACE nie ma pracy statycznej, co dyskredytuje go do militarki. HS nie jest dedykowany wg mnie na monetki, ale i tak nie ma sklepu z tym sprzętem. Jak chcesz czekać do jesieni, to Twój wybór. A lato w okopach jest piękne.
longwood Napisano 24 Kwiecień 2008 Napisano 24 Kwiecień 2008 armand, czy anticus to -technicznie- cos innego niz penetrator, czy tylko 'wariacja na temat'?i jeszcze jedno; czy jest przewidywane-w innych Twoich piszczalach- zastapienie diod czyms ciekawszym,wyswietlaczem itp..?Wiem ze to w zasadzie bajer, ale fajny:-)i jeszcze, czy w 'nizszych'modelach tez wprowadzisz ta splaszczona cewke, bo przyznam ze fajna
armand Napisano 24 Kwiecień 2008 Napisano 24 Kwiecień 2008 1. Anticus to zupełnie inna bajka niż Prospector, Penetrator i Discoverer. Dominator to ostro zmodernizowany Prospector - dodana dyskryminacja tonowa z VCO i przetwornica napięcia.2. Na razie nie przewiduję zmodernizowania diod.Są wyjątkowo bezawaryjne!3. Nie rozumiem sformułowania - spłaszczona sonda. Anticus i Dominator mają sondy zalewane żywicą, Reszta ma sondy sklejane. Sondy sklejane są dużo tańsze w produkcji. Dlatego Anticus i Dominator trochę kosztują.Obecnie opracowywany jest nowy wykrywacz z lepszą czułością.
longwood Napisano 24 Kwiecień 2008 Napisano 24 Kwiecień 2008 splaszczona-taka jak w dominatorze- zeby sie nie bujal odlozony:-)
Martin Napisano 25 Kwiecień 2008 Napisano 25 Kwiecień 2008 Poprzednie wątki wykasowane . Od dzisiaj z żółtą karteczką to Saper007 :)Podejrzewam , że ukarany Saper to ten sam , który już poprzednio dostał upominienie za Sapery - Trapery ;). Wskazuje na to ten sam poziom składniowy i ortograficzny wypowiedzi :)Pozdrawiam serdecznie Martin
SAPER007 Napisano 25 Kwiecień 2008 Autor Napisano 25 Kwiecień 2008 za pytania dostałem kartkę parodia!
pastuszek Napisano 25 Kwiecień 2008 Napisano 25 Kwiecień 2008 zaraz dostaniesz druga - nie rozumiesz jak dzialaja internetowe fora, to poczytaj gdzies albo sie zapytaj.Masz pytanie to je wpisz, czekaj potem spokojnie na odpowiedz, nie zakladaj 20 watkow do jednego zapytania-szanuj czas moderatorow i nasz
armand Napisano 26 Kwiecień 2008 Napisano 26 Kwiecień 2008 Do longwood'aSpłaszczonej" sondy nie wprowadzam w niższych modelach, czymś muszę przyciągać do modeli wyższych.
longwood Napisano 26 Kwiecień 2008 Napisano 26 Kwiecień 2008 armand,powiedzialbys chociaz ze za droga czy cos.....No ludzie, 'nie robie w tanich wykrywkach fajnej sondy, bo chce zeby gawiedz kupowala drozsze:-)...'Juz nie wiem co lepsze-milczenie rutusa, czy wypowiedzi armanda:-)))))
OloOcki Napisano 30 Czerwiec 2008 Napisano 30 Czerwiec 2008 no chociaż napisał prawde, a nie wkręcał wały" ;]
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.