Gutek Napisano 23 Kwiecień 2008 Autor Napisano 23 Kwiecień 2008 Witam Proszę o identyfikację mojego nowego nabytku, co to jest i ile może być wartePozdrawiam
Breslau74 Napisano 24 Kwiecień 2008 Napisano 24 Kwiecień 2008 Tak.Bez wątpienia jest to klamra jakiejś formacji kadetów(ok.150-letnia).Była taka stronka rosyjska z klamrami..no ale niestety teraz nieaktywna.Tam na pewno by była.pozdrawiam!
danieloff Napisano 24 Kwiecień 2008 Napisano 24 Kwiecień 2008 Tu jest podobna w stylu klamra z monogramen, na pugovizie określona jako klamra jednej ze szkół państwowych (z inicjałem patrona). Twojej akurat nie znalazłem, a jak nie ma takiej nawet na pugovizie, to znaczy, że jest naprawdę rzadka i cenna.
danieloff Napisano 24 Kwiecień 2008 Napisano 24 Kwiecień 2008 Sorki, link:http://www.pugoviza.ru/files2/class_buckl_cat.shtml?d=40&n=gimn&fn=gimn
Gutek Napisano 23 Kwiecień 2008 Autor Napisano 23 Kwiecień 2008 Witam Proszę o identyfikację mojego nowego nabytku, co to jest i ile może być wartePozdrawiam
kopijnik2 Napisano 23 Kwiecień 2008 Napisano 23 Kwiecień 2008 obiekt późniejszy niż panowanie PI...Wydaje mi się, że co najmniej 100 lat...
Pytanie
Gutek
Witam
Proszę o identyfikację mojego nowego nabytku, co to jest i ile może być warte
Pozdrawiam
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.