pawcio75 Napisano 23 Kwiecień 2008 Autor Napisano 23 Kwiecień 2008 Witam,Prosze o pomoc w identyfikacji tego starego koca. Jest to stary welniany koc koloru zgnilego zielonego. Nie wiem w jakiej mogl byc sluzbie. Z gory dziekuje.
pawcio75 Napisano 23 Kwiecień 2008 Autor Napisano 23 Kwiecień 2008 Brak obrombka(wykoncznia koca) na dwoch przeciwleglych stronach koca. Dwie strony sa wykonczone jak na zdjeciu.
R51 Napisano 23 Kwiecień 2008 Napisano 23 Kwiecień 2008 Wnioskuje że nie znalazłeś na nim żadnych pieczątek... Mam nadzieje że zdajesz sobie sprawę że LWP po wojnie też miało takie koce...
pawcio75 Napisano 23 Kwiecień 2008 Autor Napisano 23 Kwiecień 2008 Gdzie maja sie te pieczatki znajdowac? Czy na pewno LWP? Po czym poznac ze to jest Polski koc??
Pytanie
pawcio75
Witam,
Prosze o pomoc w identyfikacji tego starego koca. Jest to stary welniany koc koloru zgnilego zielonego. Nie wiem w jakiej mogl byc sluzbie. Z gory dziekuje.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.