poloch Napisano 22 Kwiecień 2008 Autor Napisano 22 Kwiecień 2008 kolega przywiózł mi hełm z niemiec ładnie wygląda ale niewiem czy nie był odnawiany i czy frasunek niejest spółczesny prosze o rade w tej dziedzinie
poloch Napisano 22 Kwiecień 2008 Autor Napisano 22 Kwiecień 2008 kolega przywiózł mi hełm z niemiec ładnie wygląda ale niewiem czy nie był odnawiany i czy frasunek niejest spółczesny prosze o rade w tej dziedzinie
pawcio75 Napisano 22 Kwiecień 2008 Napisano 22 Kwiecień 2008 Nie ruszaj fasunku - jest oryginalny. Juz sie kilka razy z takim spotkalem. Pod koniec wojny uzywali roznych materialow, nawet kwiecistych, do robienia fasunkow. Gratuluje,
Parowóz Napisano 22 Kwiecień 2008 Napisano 22 Kwiecień 2008 ,..............na frasunek dobry trunekjednak zastanawiaja mnie otwory wentylacyjne z boku -przed wojną takich nie robili
Pytanie
poloch
kolega przywiózł mi hełm z niemiec ładnie wygląda ale niewiem czy nie był odnawiany i czy frasunek niejest spółczesny prosze o rade w tej dziedzinie
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.