Xanadu Napisano 21 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2008 jak widać - jest bardzo zniszczony przez korozję, ale jest to moja pierwsza monetka (nie-polska) i chciałbym przywrócić jej możliwie najlepszy stan świetności.Pomóżcie mi i podpowiedzcie, co można z tym zdziałać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 Do oliwy i moczyć przez miesiąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 wiem ze pierwsza monetka zwykle bywa najcenniejsza mimo tego ze zwykle to zwykly pospolity moniak , ale z tego duzo nie wyciszniesz , znajdziesz jeszcze wiele fajniejszych okazow w dobrym stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanadu Napisano 22 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2008 Też mam taką nadzieję ^^Dzięki ensiferum3, wrzucę i zobaczymy, co to da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.