kupolot Posted April 21, 2008 Author Share Posted April 21, 2008 Witam!Mam nadzieje, ze nie dubluje tematu, ale nie mogę tutaj wyszukiwarki znaleść.Chciałbym w tym roku odwiedzieć Czarnobyl i mam pytanie w związku z tym, czy to w ogóle jest możliwe? Bo słyszałem ze do strefy" mozna sie tylko dostać z jakąś przepustką, alebo z przewodnikiem? Gdzie mozna załatwić takiego przewodnika, lub przepustke? A moze ktoś z was juz tam był i chciałby naspisać w kilku zdaniach jak to wygląda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
musashi Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 Wszyscy co byli poumierali,nie no to taki zart sceniczny.Tez jestem ciekawy czy ktos z szanownych kolegow tam byl...pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bocian Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 Organizowałem wyjazd do Czernobyla, Prypat i zony i większośc informacji opisałem w wątku w którym też się dopisałeśW galeriach są moje fotki z zony, są linki do panoram sferycznych, nie wiem co jeszcze trzeba. Wystarczy poszukać w serwisie i na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.