kupolot Napisano 21 Kwiecień 2008 Autor Napisano 21 Kwiecień 2008 Witam!Mam nadzieje, ze nie dubluje tematu, ale nie mogę tutaj wyszukiwarki znaleść.Chciałbym w tym roku odwiedzieć Czarnobyl i mam pytanie w związku z tym, czy to w ogóle jest możliwe? Bo słyszałem ze do strefy" mozna sie tylko dostać z jakąś przepustką, alebo z przewodnikiem? Gdzie mozna załatwić takiego przewodnika, lub przepustke? A moze ktoś z was juz tam był i chciałby naspisać w kilku zdaniach jak to wygląda.
musashi Napisano 25 Kwiecień 2008 Napisano 25 Kwiecień 2008 Wszyscy co byli poumierali,nie no to taki zart sceniczny.Tez jestem ciekawy czy ktos z szanownych kolegow tam byl...pzdr
Bocian Napisano 25 Kwiecień 2008 Napisano 25 Kwiecień 2008 Organizowałem wyjazd do Czernobyla, Prypat i zony i większośc informacji opisałem w wątku w którym też się dopisałeśW galeriach są moje fotki z zony, są linki do panoram sferycznych, nie wiem co jeszcze trzeba. Wystarczy poszukać w serwisie i na forum.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.