gragg Posted April 20, 2008 Author Share Posted April 20, 2008 Witam Szanowne Dostojnosci. Mam taka prosbe czy to jest guzik? Nie ma z tylu uszka jest stozkowy na czubku ma maly otworek. Co oznaczaja inicjaly HS i z jakiego pochodzi okresu. Z gory Wielkie Dzieki i oby Wam ziemia mieka byla:))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gragg Posted April 20, 2008 Author Share Posted April 20, 2008 Witam Szanowne Dostojnosci. Mam taka prosbe czy to jest guzik? Nie ma z tylu uszka jest stozkowy na czubku ma maly otworek. Co oznaczaja inicjaly HS i z jakiego pochodzi okresu. Z gory Wielkie Dzieki i oby Wam ziemia mieka byla:))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gragg Posted April 20, 2008 Author Share Posted April 20, 2008 A to wlasnie on! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gragg Posted May 2, 2008 Author Share Posted May 2, 2008 Ludzie zlitujcie sie!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gragg Posted April 21, 2008 Author Share Posted April 21, 2008 To jest rewers. Pierwsze z prawej strony.Narazie tylko takie zdjecie posiadam.Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
gragg
Mam taka prosbe czy to jest guzik?
Nie ma z tylu uszka jest stozkowy na czubku ma maly otworek. Co oznaczaja inicjaly HS i z jakiego pochodzi okresu. Z gory Wielkie Dzieki i oby Wam ziemia mieka byla:)))
4 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.