wz.75 Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Witam Wpadło mi ostatnio coś takiego, wydaje sie ze jest to jakis pojemnik na akumulator. Prosze o pomoc w identyfikacji tej skrzyneczki, do czego była uzywana i kto tego urzywał. Dziekuje i Pozdrawiam
De Horsting Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Mam coś takiego!!! Ale w częściach :) Też nie mam pojęcia co to jest..pozdro!
nunki Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Powojenne.Pojemnik na dwa akumulatorki zasadowe.Takie źródło zasilania było wykorzystywane do zasilania podświetlenia skal np.w busoli PAB,teodolitach,innej optyki i chyba??? zasilania miniradiostacji/na etacie drużyny piechoty/.POZDRAWIAM
bodo-100 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 zgadza się ! ...na wyposażeniu naszej armii do dnia dzisiejszego :)
wz.75 Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Witam Wpadło mi ostatnio coś takiego, wydaje sie ze jest to jakis pojemnik na akumulator. Prosze o pomoc w identyfikacji tej skrzyneczki, do czego była uzywana i kto tego urzywał. Dziekuje i Pozdrawiam
Question
wz.75
Witam
Wpadło mi ostatnio coś takiego, wydaje sie ze jest to jakis pojemnik na akumulator. Prosze o pomoc w identyfikacji tej skrzyneczki, do czego była uzywana i kto tego urzywał.
Dziekuje i Pozdrawiam
6 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.