wz.75 Napisano 20 Kwiecień 2008 Autor Napisano 20 Kwiecień 2008 Witam Wpadło mi ostatnio coś takiego, wydaje sie ze jest to jakis pojemnik na akumulator. Prosze o pomoc w identyfikacji tej skrzyneczki, do czego była uzywana i kto tego urzywał. Dziekuje i Pozdrawiam
De Horsting Napisano 21 Kwiecień 2008 Napisano 21 Kwiecień 2008 Mam coś takiego!!! Ale w częściach :) Też nie mam pojęcia co to jest..pozdro!
nunki Napisano 21 Kwiecień 2008 Napisano 21 Kwiecień 2008 Powojenne.Pojemnik na dwa akumulatorki zasadowe.Takie źródło zasilania było wykorzystywane do zasilania podświetlenia skal np.w busoli PAB,teodolitach,innej optyki i chyba??? zasilania miniradiostacji/na etacie drużyny piechoty/.POZDRAWIAM
bodo-100 Napisano 21 Kwiecień 2008 Napisano 21 Kwiecień 2008 zgadza się ! ...na wyposażeniu naszej armii do dnia dzisiejszego :)
wz.75 Napisano 20 Kwiecień 2008 Autor Napisano 20 Kwiecień 2008 Witam Wpadło mi ostatnio coś takiego, wydaje sie ze jest to jakis pojemnik na akumulator. Prosze o pomoc w identyfikacji tej skrzyneczki, do czego była uzywana i kto tego urzywał. Dziekuje i Pozdrawiam
Pytanie
wz.75
Witam
Wpadło mi ostatnio coś takiego, wydaje sie ze jest to jakis pojemnik na akumulator. Prosze o pomoc w identyfikacji tej skrzyneczki, do czego była uzywana i kto tego urzywał.
Dziekuje i Pozdrawiam
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.