suchy84 Napisano 18 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2008 WitamZwracam się z pytaniem, a mianowicie, czym wyczyścić plamy, brudną ramkę wokół zdjęcia. Nie wiem czym to najlepiej zrobić a zniszczyć nie chcę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy84 Napisano 18 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2008 zbliżenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy84 Napisano 18 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2008 zbliżenie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 ta ramka rozumiem że jest z tektury??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy84 Napisano 18 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2008 Tak. Była pod szkłem i wygląda na okopconą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 19 Kwiecień 2008 Share Napisano 19 Kwiecień 2008 tą ramke pomiedzy tymi ozdobnymi ornamentami spróbujdelikatnie przetrzeć wzykłą szkolną gumką myszką :)tylko gunka musi bys miękka nie twarda. jeśli to jest zwykły bród-Kurz to powinno ładnie zejść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 19 Kwiecień 2008 Share Napisano 19 Kwiecień 2008 Jeśli chcesz koniecznie to próbuj doczyścić, ja bym zostawił tak jak jest, w końcu stare musi wyglądać trochę staro, a stary papier łatwo przekombinować", czyli w skrócie zniszczyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy84 Napisano 21 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2008 Potarłem trochę gumką, i co większe plamy poschodziły. Ale tak do końca czyścić nie będę bo jednak szkoda aby się zniszczyło. Dzięki za podpowiedziPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanadu Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 Wstaw fotkę porównawczą jako przed i po - ciekaw jestem efektu wizualnego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy84 Napisano 22 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2008 Taki jest efekt. Lepszego nie dało się wg. mnie uzyskać. Brud który znajdował się na wierzchu został usunięty. Pozostało coś co przypomina jakieś odciski". Tego usunąć już nie mogę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy84 Napisano 22 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2008 Tu widać te odciski" wyraźnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy84 Napisano 22 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2008 :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanadu Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 Brawo. Nie wydać uszkodzeń, a widać, że F5 było w użyciu :DTeraz spróbuj odnaleźć tę firmę w necie i wyślij im fotkę na maila ;) Na pewno by się zdziwili. O ile jeszcze firma istnieje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy84 Napisano 22 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2008 Szukam i szukam i znaleźć nie mogę... A zdjecie za szkło i na ścianę, będzie sie pięknie prezentować:-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.