Skocz do zawartości

Zdjęcie ze starego domku

suchy84

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam
Zwracam się z pytaniem, a mianowicie, czym wyczyścić plamy, brudną ramkę wokół zdjęcia. Nie wiem czym to najlepiej zrobić a zniszczyć nie chcę...

Napisano
tą ramke pomiedzy tymi ozdobnymi ornamentami spróbujdelikatnie przetrzeć wzykłą szkolną gumką myszką :)tylko gunka musi bys miękka nie twarda. jeśli to jest zwykły bród-Kurz to powinno ładnie zejść
Napisano
Jeśli chcesz koniecznie to próbuj doczyścić, ja bym zostawił tak jak jest, w końcu stare musi wyglądać trochę staro, a stary papier łatwo przekombinować", czyli w skrócie zniszczyć...
Napisano
Potarłem trochę gumką, i co większe plamy poschodziły. Ale tak do końca czyścić nie będę bo jednak szkoda aby się zniszczyło.
Dzięki za podpowiedzi
Pozdrawiam
Napisano

Taki jest efekt. Lepszego nie dało się wg. mnie uzyskać. Brud który znajdował się na wierzchu został usunięty. Pozostało coś co przypomina jakieś odciski". Tego usunąć już nie mogę...

Napisano
Brawo. Nie wydać uszkodzeń, a widać, że F5 było w użyciu :D
Teraz spróbuj odnaleźć tę firmę w necie i wyślij im fotkę na maila ;) Na pewno by się zdziwili. O ile jeszcze firma istnieje...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie