Słuszny Posted April 15, 2008 Author Share Posted April 15, 2008 Zdj nr 1.Trafiona przy okazji remontu.A ze czasu nie mam teraz zbyt wiele zeby szukac po necie,pytam szanownych kolegów na cóz ona była. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Słuszny Posted April 15, 2008 Author Share Posted April 15, 2008 Zdj nr 1.Trafiona przy okazji remontu.A ze czasu nie mam teraz zbyt wiele zeby szukac po necie,pytam szanownych kolegów na cóz ona była. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Słuszny Posted April 15, 2008 Author Share Posted April 15, 2008 Zdj nr 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Słuszny Posted April 15, 2008 Author Share Posted April 15, 2008 Zdj nr 3.A ze skrzyneczek trafiło sie wiecej to pozniej jeszcze pomecze zapytaniami :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRUSZYNA Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 Polecam-stronka do identyfikacji niemieckich skrzynek-niestety po francusku,ale przejrzysta i łatwo się połapać co jest co:http://wehrmachts.kisten.free.fr Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitolif Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 Nie znajdziesz jej tam. Skrzynka amunicyjna wz. 11 na dwie parciane taśmy 250-nabojowe do Maxima 08, 08/15 (któryś z tych)PozdrP.S. Ładny jej stan ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Słuszny
Zdj nr 1.
Trafiona przy okazji remontu.A ze czasu nie mam teraz zbyt wiele zeby szukac po necie,pytam szanownych kolegów na cóz ona była.
5 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.