Słuszny Napisano 15 Kwiecień 2008 Autor Napisano 15 Kwiecień 2008 Zdj nr 1.Trafiona przy okazji remontu.A ze czasu nie mam teraz zbyt wiele zeby szukac po necie,pytam szanownych kolegów na cóz ona była.
Słuszny Napisano 15 Kwiecień 2008 Autor Napisano 15 Kwiecień 2008 Zdj nr 1.Trafiona przy okazji remontu.A ze czasu nie mam teraz zbyt wiele zeby szukac po necie,pytam szanownych kolegów na cóz ona była.
Słuszny Napisano 15 Kwiecień 2008 Autor Napisano 15 Kwiecień 2008 Zdj nr 3.A ze skrzyneczek trafiło sie wiecej to pozniej jeszcze pomecze zapytaniami :)
KRUSZYNA Napisano 15 Kwiecień 2008 Napisano 15 Kwiecień 2008 Polecam-stronka do identyfikacji niemieckich skrzynek-niestety po francusku,ale przejrzysta i łatwo się połapać co jest co:http://wehrmachts.kisten.free.fr
kitolif Napisano 15 Kwiecień 2008 Napisano 15 Kwiecień 2008 Nie znajdziesz jej tam. Skrzynka amunicyjna wz. 11 na dwie parciane taśmy 250-nabojowe do Maxima 08, 08/15 (któryś z tych)PozdrP.S. Ładny jej stan ;)
Pytanie
Słuszny
Zdj nr 1.
Trafiona przy okazji remontu.A ze czasu nie mam teraz zbyt wiele zeby szukac po necie,pytam szanownych kolegów na cóz ona była.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.