linz Napisano 15 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2008 Ostatnio ukazało sie drugie wydanie tej ksiazki. Czy ktoś ja czytał i co może o niej powiedzieć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowglyn Napisano 15 Kwiecień 2008 Share Napisano 15 Kwiecień 2008 Czytałem. Powiem tyle, że warto samemu przeczytać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szperacz Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 Witam, właśnie czytam tą książkę i mogę powiedzieć po przeczytaniu pierwszych rozdziałów że w porównaiu do I wydania z 2001r. (także w moim posiadaniu) książka została uzupełniona i rozszerzona o ciekawe, mało znane lub nieznane informacje na temat obrony WST i późniejszych spraw związanych z Westerplatte. W mojej ocenie publikacja naprawdę warta zakupu. Pozdrawiam Maciek (Szperacz). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.