Skocz do zawartości

tesoro silver max zamiana

neron

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam proszę o małą podpowiedz chcem zmienic wykrywke ale niewiem zabardzo na jaka mam tesoro silver max chcem zamienic na jakas wykrywkę na militarke za około 1500-2000 z góry dzięki za podpowiedz
Napisano
ja bym zamienił na jakieś tesoro tylko wyższej klasy, tejon lub coś innego. ja osobiście mam tesoro silver max i nie zamieżam narazie go zmieniać...
Napisano
Miałem Silvera przez ok rok. Bardzo fajny sprzęt. Teraz mam Whites'a 5900Di Pro, który niestety jak na razie leży w szafie. Ale mam nadzieję niedługo go przetestować. Niektórzy polecają ten sprzęt również na militarkę, tak samo jak Minelab Sovereign. Może któryś z tych? pzdr
Napisano
Myślę że z Tesoro Najbardziej godny uwagi jest Vaquerro, drozsze różnią się tylko bajerami, zasięgi te same lub podobne.
Mialem w rekach Silvera uMAX, Cibolę, Vaquerro i Euro Sabre, szczerze mówiąc Silverowi brakuje pinpoint'u a w tych drozszych 'wycinania' dowolnego metalu.
Dyskryminacja właściwie jednakowa w w.w. modelach, jedynie Euro Sabre posiada dyskryminację tonową.
Wszystkie te wykrywacze wcale nie są tak płytkie na militarke jak się wydaje.. a monetkowe zasięgi są bardzo dobre.
pozdro!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie