neron Napisano 14 Kwiecień 2008 Autor Napisano 14 Kwiecień 2008 witam proszę o małą podpowiedz chcem zmienic wykrywke ale niewiem zabardzo na jaka mam tesoro silver max chcem zamienic na jakas wykrywkę na militarke za około 1500-2000 z góry dzięki za podpowiedz
Michałf Napisano 22 Kwiecień 2008 Napisano 22 Kwiecień 2008 ja bym zamienił na jakieś tesoro tylko wyższej klasy, tejon lub coś innego. ja osobiście mam tesoro silver max i nie zamieżam narazie go zmieniać...
seeker Napisano 23 Kwiecień 2008 Napisano 23 Kwiecień 2008 Miałem Silvera przez ok rok. Bardzo fajny sprzęt. Teraz mam Whites'a 5900Di Pro, który niestety jak na razie leży w szafie. Ale mam nadzieję niedługo go przetestować. Niektórzy polecają ten sprzęt również na militarkę, tak samo jak Minelab Sovereign. Może któryś z tych? pzdr
8total4 Napisano 23 Kwiecień 2008 Napisano 23 Kwiecień 2008 Myślę że z Tesoro Najbardziej godny uwagi jest Vaquerro, drozsze różnią się tylko bajerami, zasięgi te same lub podobne.Mialem w rekach Silvera uMAX, Cibolę, Vaquerro i Euro Sabre, szczerze mówiąc Silverowi brakuje pinpoint'u a w tych drozszych 'wycinania' dowolnego metalu.Dyskryminacja właściwie jednakowa w w.w. modelach, jedynie Euro Sabre posiada dyskryminację tonową.Wszystkie te wykrywacze wcale nie są tak płytkie na militarke jak się wydaje.. a monetkowe zasięgi są bardzo dobre.pozdro!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.