lina_90 Napisano 14 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2008 Witam! Jak w temacie. Ostatnio wpadło mi w ręce parę łusek od rakietnicy niemieckiej. Czym najlepiej usunąć osad by nie zetrzeć ,,napisów'' na łusce.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk6 Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 Ja czyściłem szczoteczką do zębów i się udało. Ale w miejscu napisów trzeba trzeć delikatnie i napisy zostają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 19 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2008 Tak wlaśnie robiłem. Ale używałeś jakiegoś mydla, pasty do zębów itp czy tylko szczoteczka i ciepła woda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk6 Napisano 19 Kwiecień 2008 Share Napisano 19 Kwiecień 2008 Już nie pamiętam, to było z dwa lata temu ;) Ale raczej tylko ciepłą wodą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.