kopijnik2 Napisano 11 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2008 może warto tego popróbować?...http://pkp.boleslawiec.pl/interrail.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
longwood Napisano 11 Kwiecień 2008 Share Napisano 11 Kwiecień 2008 samochodem taniej wyjdzie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 11 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2008 to zależy...proponuję uwzględnić darmowe przejazdy Szwecja -Finlandia...http://pkp.boleslawiec.pl/doc/interrail_bonusy.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pastuszek Napisano 11 Kwiecień 2008 Share Napisano 11 Kwiecień 2008 po sprawdzeniu cen promow fajnosc oferty drastycznie spada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcolonello Napisano 19 Kwiecień 2008 Share Napisano 19 Kwiecień 2008 Dookoła Europy polecam a stopa". Świetna frajda, ale lekko ponad miesiąc trzeba sobie zarezerwować. Niektóre udne" odcinki jak najbardziej pociągiem lub PKS-em" :)Ja wybrałem się kiedyś tak z dziewczyną do Maroka przez północną Europę, a wróciliśmy południową- masakra wrażenia- polecam każdemu. Koszt naprawdę minimalny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 19 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2008 a dżebel tarik zobaczyłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcolonello Napisano 19 Kwiecień 2008 Share Napisano 19 Kwiecień 2008 Nie dżebel a dżabel ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
longwood Napisano 19 Kwiecień 2008 Share Napisano 19 Kwiecień 2008 ja kiedys jechalem z wroclawia do legnicy na stopa.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 19 Kwiecień 2008 Share Napisano 19 Kwiecień 2008 Gratuluje eloconello zwłaszcza Marokańskich klimatów.....Mój znajomy mało nie zaliczył noża w plecy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 19 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2008 Djebel al-Tarik,Gibel-TarikJubal Tarik,Dżabal TarikGebel TariqGebr-al-TarikJabal-al-Tarik Jebel al TarikJebal Tarik ...zobaczyłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcolonello Napisano 20 Kwiecień 2008 Share Napisano 20 Kwiecień 2008 Widziałem , widziałem... A co wy drodzy państwo na to:http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=265584 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 20 Kwiecień 2008 Share Napisano 20 Kwiecień 2008 Też autostopem podróżuje, głownie po kraju, w tym roku planuje może do Gruzji się wybrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcolonello Napisano 20 Kwiecień 2008 Share Napisano 20 Kwiecień 2008 Moim marzeniem jest śmignąć za dwa lata na Syberię- autem albo motocyklem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcolonello Napisano 20 Kwiecień 2008 Share Napisano 20 Kwiecień 2008 A w jakich miesiącach do tej Gruzji?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blezor Napisano 20 Kwiecień 2008 Share Napisano 20 Kwiecień 2008 elcolonello- na Syberie mowisz. Ja tez sie tam wybiore za jakis czas, moze za dwa lata, moi znajomi byli samochodem, opowiesci nieziemskie, a jakie super fotki, o filmach nie wspomne, byli ponad dwa miesiace, polecam!!! Ja narazie zwiedzilem samochodem caly Izrael, doslownie 90% tego kraju, tez niesamowite wspomnienia! Naprawde powiem kazdemu, zbierajcie kase i co kilka lat jedzcie jak najdalej- WARTO! W domu z ksiazek to nie to co na zywo! Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 20 Kwiecień 2008 Share Napisano 20 Kwiecień 2008 Elcolonello szczerze mówiąc to nie wiem kiedy będę jechał, czy pojadę, a jak pojadę to czy dojadę.Na razie jestem na etapie zauroczenia, po tym jak posłuchałem opowieści i obejrzałem zdjęcia człowieka który tam był.Fajnie by było całą drogę jechać, ale to strasznie daleko, więc dużo się w drodze może pozmieniać, jest też opcja promostopu, szybciej krócej, ale dużo się traci.Byłbyś zainteresowany wyjazdem?Można się w parę osób zgadać podzielić po 2 i jechać, na miejscu się spotkać i razem zwiedzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.