kopijnik2 Napisano 11 Kwiecień 2008 Autor Napisano 11 Kwiecień 2008 może warto tego popróbować?...http://pkp.boleslawiec.pl/interrail.php
kopijnik2 Napisano 11 Kwiecień 2008 Autor Napisano 11 Kwiecień 2008 to zależy...proponuję uwzględnić darmowe przejazdy Szwecja -Finlandia...http://pkp.boleslawiec.pl/doc/interrail_bonusy.pdf
pastuszek Napisano 11 Kwiecień 2008 Napisano 11 Kwiecień 2008 po sprawdzeniu cen promow fajnosc oferty drastycznie spada...
elcolonello Napisano 19 Kwiecień 2008 Napisano 19 Kwiecień 2008 Dookoła Europy polecam a stopa". Świetna frajda, ale lekko ponad miesiąc trzeba sobie zarezerwować. Niektóre udne" odcinki jak najbardziej pociągiem lub PKS-em" :)Ja wybrałem się kiedyś tak z dziewczyną do Maroka przez północną Europę, a wróciliśmy południową- masakra wrażenia- polecam każdemu. Koszt naprawdę minimalny...
longwood Napisano 19 Kwiecień 2008 Napisano 19 Kwiecień 2008 ja kiedys jechalem z wroclawia do legnicy na stopa....
acer Napisano 19 Kwiecień 2008 Napisano 19 Kwiecień 2008 Gratuluje eloconello zwłaszcza Marokańskich klimatów.....Mój znajomy mało nie zaliczył noża w plecy...
kopijnik2 Napisano 19 Kwiecień 2008 Autor Napisano 19 Kwiecień 2008 Djebel al-Tarik,Gibel-TarikJubal Tarik,Dżabal TarikGebel TariqGebr-al-TarikJabal-al-Tarik Jebel al TarikJebal Tarik ...zobaczyłeś?
elcolonello Napisano 20 Kwiecień 2008 Napisano 20 Kwiecień 2008 Widziałem , widziałem... A co wy drodzy państwo na to:http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=265584
ja20 Napisano 20 Kwiecień 2008 Napisano 20 Kwiecień 2008 Też autostopem podróżuje, głownie po kraju, w tym roku planuje może do Gruzji się wybrać.
elcolonello Napisano 20 Kwiecień 2008 Napisano 20 Kwiecień 2008 Moim marzeniem jest śmignąć za dwa lata na Syberię- autem albo motocyklem...
elcolonello Napisano 20 Kwiecień 2008 Napisano 20 Kwiecień 2008 A w jakich miesiącach do tej Gruzji??
blezor Napisano 20 Kwiecień 2008 Napisano 20 Kwiecień 2008 elcolonello- na Syberie mowisz. Ja tez sie tam wybiore za jakis czas, moze za dwa lata, moi znajomi byli samochodem, opowiesci nieziemskie, a jakie super fotki, o filmach nie wspomne, byli ponad dwa miesiace, polecam!!! Ja narazie zwiedzilem samochodem caly Izrael, doslownie 90% tego kraju, tez niesamowite wspomnienia! Naprawde powiem kazdemu, zbierajcie kase i co kilka lat jedzcie jak najdalej- WARTO! W domu z ksiazek to nie to co na zywo! Pozdrawiam!
ja20 Napisano 20 Kwiecień 2008 Napisano 20 Kwiecień 2008 Elcolonello szczerze mówiąc to nie wiem kiedy będę jechał, czy pojadę, a jak pojadę to czy dojadę.Na razie jestem na etapie zauroczenia, po tym jak posłuchałem opowieści i obejrzałem zdjęcia człowieka który tam był.Fajnie by było całą drogę jechać, ale to strasznie daleko, więc dużo się w drodze może pozmieniać, jest też opcja promostopu, szybciej krócej, ale dużo się traci.Byłbyś zainteresowany wyjazdem?Można się w parę osób zgadać podzielić po 2 i jechać, na miejscu się spotkać i razem zwiedzać.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.