Skocz do zawartości

dookoła Europy - pomysł na wakacje...

kopijnik2

Rekomendowane odpowiedzi

Dookoła Europy polecam a stopa". Świetna frajda, ale lekko ponad miesiąc trzeba sobie zarezerwować. Niektóre udne" odcinki jak najbardziej pociągiem lub PKS-em" :)
Ja wybrałem się kiedyś tak z dziewczyną do Maroka przez północną Europę, a wróciliśmy południową- masakra wrażenia- polecam każdemu. Koszt naprawdę minimalny...

elcolonello- na Syberie mowisz. Ja tez sie tam wybiore za jakis czas, moze za dwa lata, moi znajomi byli samochodem, opowiesci nieziemskie, a jakie super fotki, o filmach nie wspomne, byli ponad dwa miesiace, polecam!!! Ja narazie zwiedzilem samochodem caly Izrael, doslownie 90% tego kraju, tez niesamowite wspomnienia! Naprawde powiem kazdemu, zbierajcie kase i co kilka lat jedzcie jak najdalej- WARTO! W domu z ksiazek to nie to co na zywo! Pozdrawiam!

Elcolonello szczerze mówiąc to nie wiem kiedy będę jechał, czy pojadę, a jak pojadę to czy dojadę.Na razie jestem na etapie zauroczenia, po tym jak posłuchałem opowieści i obejrzałem zdjęcia człowieka który tam był.Fajnie by było całą drogę jechać, ale to strasznie daleko, więc dużo się w drodze może pozmieniać, jest też opcja promostopu, szybciej krócej, ale dużo się traci.Byłbyś zainteresowany wyjazdem?Można się w parę osób zgadać podzielić po 2 i jechać, na miejscu się spotkać i razem zwiedzać.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie