Skocz do zawartości

Poszukiwanka w kieleckim

soxy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Czy jest ktos chetny na mala eskapade w tym wojewodztwie?
Lub ma jakies pomysły na ten teren. Zapraszam
Napisano
Soxy - można się wybrać większą ekipą na jakąś fajną wyprawę ,ale to jak śnieg stopnieje. W Świętokrzyskiem jest sporo fajnych miejsc do kopania ; powstania ,pierwsza wojna ,druga wojna...

pzdr

bjar_1
Napisano
co prawda jestem z mazowieckiego ale z jego południowej części:), z chęcią bym się przyłączył bo w planach mam też świętokrzyskie
pozdr
Szefo
Napisano
Powiem tak: Jasne że jak będzie ciepło przecież nie mam kilofa :)
Też jestem z mazowieckiegoale dusza moja jest z kieleckiego
Dokładnie gdzie: mam pewne miejsca ale o tym koledzy to juz jak sie ekipa zbierze to pogadamy chetnych zapraszam na priva co by tuśmietnika nie robić
pozdro
Napisano
No to czekajmy na stopnienie śniegu i dajemy w teren.
Można pokopać gdzieś w Mazowieckiem (ex-Radomskie) na przykład Iłża lub Studzianki :)

pzdr

bJAR_1
Napisano
moje rejony bjar_1 he he, z przyjemnością, większą grupą zawsze weselej, teren to już do ustalenia wraz z roztopami
pozdr
Napisano
Cześć soxy!
A Łaskarzew pamiętasz?
Szczególnie jak próbowałeś swój prawie" nowy wykrywacz
Whites`a?
No właśnie .......zapomniałeś o starych kolegach..........
Pozdrawiam 1AIR1
Napisano
Popieram Iłżę. Mogę zrobić wywiad n.t. Bitwa pod Iłżą 09.1939" z pierwszej ręki (rodzina). Ewentualnie AK i lasy Starachowickie.
Napisano
szefo - jasne że możesz się do nas dołączyć. Narazie jednak módlmy się o szybkie zejście" śniegu z tej pieknej polskiej ziemii. Na początek proponuję wyprawić się pod Studzianki ,później może Iłża ,a i o Ruski Bród warto by zahaczyć. Czy ktoś z obecnych kopał na Ruskim Brodzie i ma coś do dodania na temat http://www.odkrywca-online.com/index1.php?action=forum&iletab=jedna&sub=pokaz_watek&ktory=50765&id_forum=0&&sq=Ruski%20Bród&wi=54349#54349 ,to proszę o wypowiedź!

pzdr

Michał H. a.k.a. bjar_1
Napisano
studzianki ok tylko na razie ten weekend chyba odpada bo na czwartek podobno zapowiadają mrozy do -10 pozniej też tylko mniejsze
pozdr
Szefo
  • 2 weeks later...
Napisano
Cześć!
Podoba mi się pomysł zorganizowania ekipy do poszukiwań w woj świętokrzyskiem.Chylę czoła przed znajomością zagadnień wszystkich Postowiczów.Od kilku lat łażę ze sprzętem po Mierzei Wiślanej, a swoje rodzime tereny odpuściłem.. Wstyd! I..chyba pora to naprawić.Chętnie się przyłączę do jakiejś drużyny, mam wózek, marną piszczałkę i co najważniejsze w tym wszystkim - pasję...Coś niecoś wiem na temat miejsc z września 39( Mirzec, Tychów, Ostróżanka, Osiny,Iłża, Piotrowe Pole, itd.Jeśli macie ochotę na moje towarzystwo - dajcie znać. ( krzysiek.asia@interia.pl, GG 44323010) Mieszkam w Starachowicach. Pozdrawiam. berthier

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie