hammerstein Napisano 10 Kwiecień 2008 Autor Napisano 10 Kwiecień 2008 Witam prosze o info na temat niesmiertelnika którego zakupiłem na allegro :) http://www.allegro.pl/item339740298_niesmiertelnik_niemiecki_i_wojna.htmlProsze tez o info. na temat tych blaszek brig.ers.btl. 3k 172 brig.ers.btl. 3K 27
MK Napisano 10 Kwiecień 2008 Napisano 10 Kwiecień 2008 ten z allegro:Zapasowy batalion 23 rezerwowego pułku piechoty (Reserve-Infanterie-Regiment von Winterfeldt (2. Oberschlesisches) Nr.23), 3 kompania numer żołnierza 1595, to, co powyżej, zakładam, że wiesz i dlatego go kupiłeś :) Pułk wchodził w skład 22. Reserve-Infanterie-Brigade w 12 Reserve-Division.Poniższe, jak sądzę to:3 kompania Brigade Ersatzbataillon 27 (w składzie 10 Ersatz infanterie Division) i 172 (tu idąc moim tokiem myślenia stanąłem)Pozdrawiam
hammerstein Napisano 10 Kwiecień 2008 Autor Napisano 10 Kwiecień 2008 MK WIELKIE DZIEKI Pwiem ci ze nie wiem i nie znam fenomenu tego niesmiertelnika z allegro :) .Czuje ze jest sporo warty bo dostałem juz kilka propozycji zebym go sprzedał (z duzym zyskiem )!!!
MK Napisano 10 Kwiecień 2008 Napisano 10 Kwiecień 2008 Hej, szczerze powiem, myślałem, że kupiłeś go ze względu na miejscowość z jakiej pochodził jego nosiciel z którą jesteś jakoś emocjonalnie związany - Myszowice powiat Niemodlin na Opolszczyźnie :) Ja np jak kupuję na allegro, to raczej wiem co kupuję ;)pozdrawiam
Pytanie
hammerstein
Prosze tez o info. na temat tych blaszek
brig.ers.btl. 3k 172
brig.ers.btl. 3K 27
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.