Skocz do zawartości

Pytanie do ludzi z Piotrkowa Trybunalskiego

balonik

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam
Zastanawia mnie, dlaczego W Piotrkowie nic się nie dzieje.
Nikt nic nie wie, nikt nigdzie nie chodzi, nie na żadnych jakichś wspólnych spotkań, już nie mówię o wymienianiu informacji na temat miejscówek, bo to normalne że jak ktoś ma coś fajnego to się nie pochwali. Ciekawi mnie dlaczego tak się dzieje, bo patrząc na forum i porównując inne miasta i różne wypady organizowane przez tych ludzi to normalnie dochodzę do wniosku iż to miasto jeżeli chodzi o takie hobby to jest dno.Panowie i Panie wstyd, mamy tyle ciekawych miejsc i normalnie cisza. Być może są jakieś tam grupy ale wszystko siedzi w podziemiach. A przecież posiadanie odkrywki nie jest przestępstwem. Nie pisze tego a żeby się gdzieś wkręcić, bo mi nie zależy. Poprostu jestem ciekaw dlaczego tak się dzieje w Piotrkowie.
Pozdrawiam
Napisano
Im mniej wiesz tym krócej Cię przesłuchują! A na poważnie po prostu nie chcą się ze swoim hobby afiszować. Tak jest bezpieczniej.
Pozdr MJ
Napisano
witam :)
co prawda z Łodzi do Piotrkowa mam kawałek :))) ale powiedz kiedy masz ochote sie gdzieś wybrać i juz plecak pakuje :))co prawda nie kopie jak Grzegorz42 od 91 ale łopate mam nie najgorszą :))
pozdrawiam
Napisano
grzegorz42
sorki ze nie odpisałem odrazu ale jakos mi post umknoł :(( Bardzo chetnie sie z tobą wybiore gdzieś poszlajac :)) ja chodze na smetku, ale w tą sobote-niedziele nie dam rady :(( Byłem w niedziele na małym wypadzie i przełacznik w wykrywce mi pękł :((( musze do pana Smętkowskiego sie dodzwonić i nie wiem ile potrwa naprawa :( daj do siebie jakis kontakt sid30@go2.pl gg 5286308
Napisano
grzegorz42 kurcze nieopatrznie skasowałem od ciebie wiadomość a co za tym idzie twój adres :(( a mam małe pytanko :)) bardzo prosze wysli mi pustago meila zebym miał twój adres :)
  • 7 months later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie