balonik Napisano 10 Kwiecień 2008 Autor Napisano 10 Kwiecień 2008 WitamZastanawia mnie, dlaczego W Piotrkowie nic się nie dzieje.Nikt nic nie wie, nikt nigdzie nie chodzi, nie na żadnych jakichś wspólnych spotkań, już nie mówię o wymienianiu informacji na temat miejscówek, bo to normalne że jak ktoś ma coś fajnego to się nie pochwali. Ciekawi mnie dlaczego tak się dzieje, bo patrząc na forum i porównując inne miasta i różne wypady organizowane przez tych ludzi to normalnie dochodzę do wniosku iż to miasto jeżeli chodzi o takie hobby to jest dno.Panowie i Panie wstyd, mamy tyle ciekawych miejsc i normalnie cisza. Być może są jakieś tam grupy ale wszystko siedzi w podziemiach. A przecież posiadanie odkrywki nie jest przestępstwem. Nie pisze tego a żeby się gdzieś wkręcić, bo mi nie zależy. Poprostu jestem ciekaw dlaczego tak się dzieje w Piotrkowie.Pozdrawiam
jagoda Napisano 10 Kwiecień 2008 Napisano 10 Kwiecień 2008 Im mniej wiesz tym krócej Cię przesłuchują! A na poważnie po prostu nie chcą się ze swoim hobby afiszować. Tak jest bezpieczniej.Pozdr MJ
sid30 Napisano 11 Kwiecień 2008 Napisano 11 Kwiecień 2008 witam :)co prawda z Łodzi do Piotrkowa mam kawałek :))) ale powiedz kiedy masz ochote sie gdzieś wybrać i juz plecak pakuje :))co prawda nie kopie jak Grzegorz42 od 91 ale łopate mam nie najgorszą :))pozdrawiam
balonik Napisano 11 Kwiecień 2008 Autor Napisano 11 Kwiecień 2008 W niedzielę wybieram się w jedno ciekawe miejsce zrobic orientacje w terenie. jak coś to dam znać.
Grzegorz42 Napisano 12 Kwiecień 2008 Napisano 12 Kwiecień 2008 witanko.fotki jak ktoś chce wyślę na pocztę.
bjar_1 Napisano 12 Kwiecień 2008 Napisano 12 Kwiecień 2008 Podeślij - chętnie zobaczę :)bjarrsbcrew@poczta.onet.pl
Grzegorz42 Napisano 13 Kwiecień 2008 Napisano 13 Kwiecień 2008 witam , jak chcesz fotki podaj adres:)pozdrawiam
balonik Napisano 14 Kwiecień 2008 Autor Napisano 14 Kwiecień 2008 WitamSłyszekiście coś może na temat opuszczonych domów koło Piotrkowa przy trasie K-W
sid30 Napisano 14 Kwiecień 2008 Napisano 14 Kwiecień 2008 grzegorz42 sorki ze nie odpisałem odrazu ale jakos mi post umknoł :(( Bardzo chetnie sie z tobą wybiore gdzieś poszlajac :)) ja chodze na smetku, ale w tą sobote-niedziele nie dam rady :(( Byłem w niedziele na małym wypadzie i przełacznik w wykrywce mi pękł :((( musze do pana Smętkowskiego sie dodzwonić i nie wiem ile potrwa naprawa :( daj do siebie jakis kontakt sid30@go2.pl gg 5286308
sid30 Napisano 14 Kwiecień 2008 Napisano 14 Kwiecień 2008 grzegorz42 kurcze nieopatrznie skasowałem od ciebie wiadomość a co za tym idzie twój adres :(( a mam małe pytanko :)) bardzo prosze wysli mi pustago meila zebym miał twój adres :)
michal1514 Napisano 19 Listopad 2008 Napisano 19 Listopad 2008 wiem że stary wątek odkopałem ale ma ktoś przesłać fotki tego mp 40 ??
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.