Roadrunner Napisano 9 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2008 Pawełku a co do guziorka to tu masz linka:http://www.pugoviza.ru/files/class_butt_cat.shtml?d=30&n=art&fn=art1829 - 186218-я полевая арт. Бригада или конная рота Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3Pawel3 Napisano 15 Grudzień 2008 Share Napisano 15 Grudzień 2008 Mówiłem Maciek, że jeszcze gdzieś pójde ;)Było mało czasu, ale trafiły się 4 monetki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3Pawel3 Napisano 15 Grudzień 2008 Share Napisano 15 Grudzień 2008 Dwóch pierwszych nie znam.http://www.odkrywca-online.com/2-ciekawe-monety-identyfikacja,645191.html#645191 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3Pawel3 Napisano 15 Grudzień 2008 Share Napisano 15 Grudzień 2008 Fajne pół kopiejki - z takim rewersem jeszcze nie miałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3Pawel3 Napisano 15 Grudzień 2008 Share Napisano 15 Grudzień 2008 Jeszcze jedna, ale już w gorszym stanie. Widoczna głowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3Pawel3 Napisano 15 Grudzień 2008 Share Napisano 15 Grudzień 2008 ...i jeszcze takie coś. Czy też coś tam dostrzegacie? Ma około 3 cm średnicy. Nie wiem co jest. Było na pół złożone.Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 15 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2008 No nie! A Ty znowu z fajnymi monetkami,na średniowiecze się przerzuciłeś??? :P Nie ma co-sezon zaczynamy u Ciebie :D farciarzu!Gratuluje!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rozi Napisano 16 Grudzień 2008 Share Napisano 16 Grudzień 2008 Do Darek419. Dwa dni temu znalazlem identyczny krzyż (pamiatka z Czestochowy) Orientujesz sie jakie to lata?Moj wyszedł w Nowej Dębie woj. Podkarpackie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 17 Grudzień 2008 Share Napisano 17 Grudzień 2008 Witam.Myślę że jest to I połowa XX wieku. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 23 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2008 Życzę wszystkim wszystkiego co najlepsze,spełnienia marzeń,dużo zdrowia i sił w poszukiwaniach oraz w Nowym 2009 Roku lepszych trafień niż w mijającym!!!Chciałbym też podziękować wszystkim tym,którzy odwiedzili nasz wątek napisali coś mądrego (lub nie :P ) i pomagali w identyfikacjach.DZIĘKUJE!!!Jednocześnie zamykam nasz wątek-nowa edycja ruszy w 2009 :) po pierwszych trafieniach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3Pawel3 Napisano 29 Grudzień 2008 Share Napisano 29 Grudzień 2008 Przepraszam Maćku, że po zamknięciu wątku, ale chyba warto :)Tak się zakończyła gościnna wizyta u babci na Dolnym Śląsku :) -5 na termometrze ale chwile postanowiłem pokopać. Szkoda, że trafiłem łopatą :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3Pawel3 Napisano 29 Grudzień 2008 Share Napisano 29 Grudzień 2008 Tak wygląda 2 godziny po wykopaniu i przemyciu wodą:) Wyjeżdżam do domu, więc już nie będę nic kopał i wrzucał ;)Pozdro i dużo ciekawych trafień w 2009! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 29 Grudzień 2008 Share Napisano 29 Grudzień 2008 Witam.Gratulacje.Pozdrawiam Was i Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 29 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2008 Pięknie pięknie!To i Ty masz super zakończenie sezonu :)Proszę o nie dopisywanie już postów.*******************KONIEC********************* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.