KudłatyHD Napisano 8 Kwiecień 2008 Autor Napisano 8 Kwiecień 2008 Lampa jak ze zdjecia wie ktoś co to moze byc????
HD1940 Napisano 9 Kwiecień 2008 Napisano 9 Kwiecień 2008 Nie sądzę by była to lampa rowerowa jak sugeruje kijow". Zarówno wielkość klosza jak i typ żarówki wykluczają takie zastosowanie. Myślę, że to dodatkowa lampa samochodowa lub motocyklowa z przełomu lat 20/30. Na datowanie wskazuje zastosowany materiał (mosiądz jak mi się wydaje) oraz kształt korpusu.
Hansdekawka Napisano 9 Kwiecień 2008 Napisano 9 Kwiecień 2008 Zgadzam się z HD 1940, ale lustro tej lampy jest zdaje się od milicyjnego szperacza używanego na Gazach 69, Nysach MO i innych pojazdach używanych przez jazdę niebieską w poprzedniej rzeczywistości.
KudłatyHD Napisano 8 Kwiecień 2008 Autor Napisano 8 Kwiecień 2008 Lampa jak ze zdjecia wie ktoś co to moze byc????
Hansdekawka Napisano 9 Kwiecień 2008 Napisano 9 Kwiecień 2008 Na dodatek wygląda mi ona bardziej na szkopski wynalazek niż amerykański.Są na niej jakowe bicia???
KudłatyHD Napisano 9 Kwiecień 2008 Autor Napisano 9 Kwiecień 2008 czesc, dzięki za pomoc, rowareowa na tysiąc procent nie ejst to wiem heh.Ramka na zawiasie masywnym mosięzna. Niestety bić nie ma. wkład może być faktycznie zastosowany od czegoś nowszego.
KudłatyHD Napisano 9 Kwiecień 2008 Autor Napisano 9 Kwiecień 2008 A to koło zamachowe, mam wątpliwości czy to KAśka czy BMW, na emke za chude
Pytanie
KudłatyHD
Lampa jak ze zdjecia wie ktoś co to moze byc????
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.