RASTCOM Napisano 10 Luty 2004 Autor Napisano 10 Luty 2004 Mam pytanie.Chodzi mi o przeznaczenie paru , obiektów lub raczej resztek z nich znajdujących się na terenie KPW Hel.1. Dwa zwniesienia koło GSP od Góry przykryte betonem.2.Fundamenty znajdujące się koło aktualnej bramy kolejowej Pozdr.
RASTCOM Napisano 11 Luty 2004 Autor Napisano 11 Luty 2004 Może ma ktoś opis jednostki w 39 i tam to będzie
mac Napisano 11 Luty 2004 Napisano 11 Luty 2004 Opisz dokładniej co tojest GSPA kło bramy kolejowej jak pamiętam było biuro hydrograficzne, areszt, za płotem szpital.
RASTCOM Napisano 11 Luty 2004 Autor Napisano 11 Luty 2004 GSP to jest to Garnizonowa Straż Pożarna zaraz obok stołówki, a ta brama kolejowa koło sztabu to już dawno nie używana chodzi mi o tą w lesie niedaleko drogi z kormoranu i elektrowni.pozdr.
mac Napisano 11 Luty 2004 Napisano 11 Luty 2004 Tamjest wąskotorówka gdzie mówisz. Ale niestety o tym o co pytasz nie mogę ci odpowiedzieć.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.