HASAG40 Napisano 4 Kwiecień 2008 Autor Napisano 4 Kwiecień 2008 witam!mam taki oto lancuch wykonany z mosiadzu widoczne slady zlocenia 18 ogniw ok1cm srednicy tloczone i pytanie takie czy to od kordzika czy jakiegos ryngrafu i czy to calosc???z gory dzieki i pozdrawiam
HASAG40 Napisano 4 Kwiecień 2008 Autor Napisano 4 Kwiecień 2008 witam!mam taki oto lancuch wykonany z mosiadzu widoczne slady zlocenia 18 ogniw ok1cm srednicy tloczone i pytanie takie czy to od kordzika czy jakiegos ryngrafu i czy to calosc???z gory dzieki i pozdrawiam
fanatyk6 Napisano 4 Kwiecień 2008 Napisano 4 Kwiecień 2008 http://www.germanmilitaria.com/Heer/photos/H016957.htmlPodobne do ryngrafu z linku tylko te symbole...Pozdrawiam
HASAG40 Napisano 7 Kwiecień 2008 Autor Napisano 7 Kwiecień 2008 wtam!!naprawde nikt nie spotkal sie z takim lancuchem??czekam moze ktos jeszcze cos wymysli:-)pozdrawiam
HASAG40 Napisano 5 Kwiecień 2008 Autor Napisano 5 Kwiecień 2008 dzieki ale pewnosci nie masz co do tego ze to wlasnie od galowego?moze ktos jeszcze ma jakies pomysly bo ja bym dalej obstawial jakis kordzik :-)!!pozdrawiam
HASAG40 Napisano 4 Kwiecień 2008 Autor Napisano 4 Kwiecień 2008 wlasnie tez porownywalem z takim ryngrafem zupelnie nie to chociaz konsrukcja podobna!!ale mysle ze to od kordzika chociaz pasuje prawie idealnie na reke moze ktos sobie bransolete z tego zrobil??
sten Napisano 7 Kwiecień 2008 Napisano 7 Kwiecień 2008 Prosze bardzo,ten element co go masz pochodzi od Ringkragen Kyffhäuserbund.pozdro
Pytanie
HASAG40
witam!mam taki oto lancuch wykonany z mosiadzu widoczne slady zlocenia 18 ogniw ok1cm srednicy tloczone i pytanie takie czy to od kordzika czy jakiegos ryngrafu i czy to calosc???z gory dzieki i pozdrawiam
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.