gromang Napisano 1 Kwiecień 2008 Autor Napisano 1 Kwiecień 2008 Mam pytanko czy powyższa klamerk jest oryginalna?
gromang Napisano 2 Kwiecień 2008 Autor Napisano 2 Kwiecień 2008 Klamra nie jest moja była wystawiona na allegrohttp://www.allegro.pl/item338321873_klamra.html, widzę taką po raz 1 według mnie lipa , (słabo wybite groszki) i jakoś wykończenie mnie nie przekonuje .Pokazałem ją bo chciałem się upewnić.pozdrawiam
danieloff Napisano 1 Kwiecień 2008 Napisano 1 Kwiecień 2008 Orzeł z tej klamry jest mi znany z klamry urzędniczej pracowników administracji więziennej, ale zawsze spotykałem się z tymi klamrami typu oficerskiego" lub landowego, czyli okrągłymi. Przyznaję, że pierwszy raz widzę klamrę z orłem administracji więziennej w wersji skrzynkowej. Wieniec dookoła orła jest identyczny jak w klamrze luftwaffe. Hmmm... niestety, ale nie jestem w stanie wypowiedzieć się na temat jej oryginalności. Można wiedzieć, jak wszedłeś w jej posiadanie?
Pytanie
gromang
Mam pytanko czy powyższa klamerk jest oryginalna?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.