tomekk Posted March 31, 2008 Author Share Posted March 31, 2008 Witam!Czy posiada ktoś z Was płytę ze ścieżką dźwiękową z tego filmu???? W internecie znalazłem tylko burning bridges i black grape :( Pozdrawiamtomekk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurt Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 temat już był poruszany na forum, wystarczy poszukać :Dpozdrawiam Kurt Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomekk Posted April 1, 2008 Author Share Posted April 1, 2008 wiem że był bo sam go założyłem ;) , tytuły piosenek znam ale nigdzie nie moge znaleźć mp3 ani w internecie ani płyty do kupienia. Kurt jezeli masz tą płytę to byłbym wdzięczny jakbyś mi mógł na maila wysłać troche fajnych kawałków. Szczególnie mile widziany ten kawałek jak w trójkę ida się dogadać z niemieckim sierżantem który siedzie w Tygrysie :)pozdrOtomekk Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomekk Posted April 1, 2008 Author Share Posted April 1, 2008 aaa jeszcze mój mail mauser1898@wp.pl albo ziomek.popo@wp.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurt Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 heheh wszyscy mamy jakiegoś maila :Da muzę możesz kupić w necie bez problemu tylko trzeba odwiedzić przeglądarkę typu gogle.pozdrawiam Kurt Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomekk Posted April 1, 2008 Author Share Posted April 1, 2008 Wielkie dzięki Kurt , szukałem na google na kategorii polskiej i nigdzie nie mogłem znaleźć , a konta na e-bayu nie mam a na allegro się nie pojawiała (przynajmniej nie widziałem) ale i tak ją kupię :) gdzieś odszukam , w każdym razie jeszcze raz dzięki OGROMNE , prosiłem o pare kawałków a tu mnie bardzo pozytywnie zaskoczyłeś :) Pozdrawiamtomekk Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomekk Posted April 1, 2008 Author Share Posted April 1, 2008 mhmmm muza jak marzenie będe cały dzień słuchał hehehepozdrO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.