tomekk Napisano 31 Marzec 2008 Autor Napisano 31 Marzec 2008 Witam!Czy posiada ktoś z Was płytę ze ścieżką dźwiękową z tego filmu???? W internecie znalazłem tylko burning bridges i black grape :( Pozdrawiamtomekk
Kurt Napisano 31 Marzec 2008 Napisano 31 Marzec 2008 temat już był poruszany na forum, wystarczy poszukać :Dpozdrawiam Kurt
tomekk Napisano 1 Kwiecień 2008 Autor Napisano 1 Kwiecień 2008 wiem że był bo sam go założyłem ;) , tytuły piosenek znam ale nigdzie nie moge znaleźć mp3 ani w internecie ani płyty do kupienia. Kurt jezeli masz tą płytę to byłbym wdzięczny jakbyś mi mógł na maila wysłać troche fajnych kawałków. Szczególnie mile widziany ten kawałek jak w trójkę ida się dogadać z niemieckim sierżantem który siedzie w Tygrysie :)pozdrOtomekk
tomekk Napisano 1 Kwiecień 2008 Autor Napisano 1 Kwiecień 2008 aaa jeszcze mój mail mauser1898@wp.pl albo ziomek.popo@wp.pl
Kurt Napisano 1 Kwiecień 2008 Napisano 1 Kwiecień 2008 heheh wszyscy mamy jakiegoś maila :Da muzę możesz kupić w necie bez problemu tylko trzeba odwiedzić przeglądarkę typu gogle.pozdrawiam Kurt
tomekk Napisano 1 Kwiecień 2008 Autor Napisano 1 Kwiecień 2008 Wielkie dzięki Kurt , szukałem na google na kategorii polskiej i nigdzie nie mogłem znaleźć , a konta na e-bayu nie mam a na allegro się nie pojawiała (przynajmniej nie widziałem) ale i tak ją kupię :) gdzieś odszukam , w każdym razie jeszcze raz dzięki OGROMNE , prosiłem o pare kawałków a tu mnie bardzo pozytywnie zaskoczyłeś :) Pozdrawiamtomekk
tomekk Napisano 1 Kwiecień 2008 Autor Napisano 1 Kwiecień 2008 mhmmm muza jak marzenie będe cały dzień słuchał hehehepozdrO
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.