tomekk Napisano 31 Marzec 2008 Autor Share Napisano 31 Marzec 2008 Witam!Czy posiada ktoś z Was płytę ze ścieżką dźwiękową z tego filmu???? W internecie znalazłem tylko burning bridges i black grape :( Pozdrawiamtomekk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 31 Marzec 2008 Share Napisano 31 Marzec 2008 temat już był poruszany na forum, wystarczy poszukać :Dpozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 1 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2008 wiem że był bo sam go założyłem ;) , tytuły piosenek znam ale nigdzie nie moge znaleźć mp3 ani w internecie ani płyty do kupienia. Kurt jezeli masz tą płytę to byłbym wdzięczny jakbyś mi mógł na maila wysłać troche fajnych kawałków. Szczególnie mile widziany ten kawałek jak w trójkę ida się dogadać z niemieckim sierżantem który siedzie w Tygrysie :)pozdrOtomekk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 1 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2008 aaa jeszcze mój mail mauser1898@wp.pl albo ziomek.popo@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 1 Kwiecień 2008 Share Napisano 1 Kwiecień 2008 heheh wszyscy mamy jakiegoś maila :Da muzę możesz kupić w necie bez problemu tylko trzeba odwiedzić przeglądarkę typu gogle.pozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 1 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2008 Wielkie dzięki Kurt , szukałem na google na kategorii polskiej i nigdzie nie mogłem znaleźć , a konta na e-bayu nie mam a na allegro się nie pojawiała (przynajmniej nie widziałem) ale i tak ją kupię :) gdzieś odszukam , w każdym razie jeszcze raz dzięki OGROMNE , prosiłem o pare kawałków a tu mnie bardzo pozytywnie zaskoczyłeś :) Pozdrawiamtomekk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 1 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2008 mhmmm muza jak marzenie będe cały dzień słuchał hehehepozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.