pestka Napisano 6 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2008 dzisiaj widac gapke no ale slabo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pestka Napisano 6 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2008 tutaj calosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pestka Napisano 6 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2008 Poczatkowo sadzilem ze to stryzoryk od pewnego elektryka dowiedzialem sie ze to jakis kondestator do radia badz radiostacij ten przedmiot ma dla mnie wartosc gdyz za te radio niemcy rostrzelali by mojego dziadka dzieciaki w slomie znalezli je i wyciagneli na lake tam rozwalili patrol zauwazyl ale dziadek mial farta ze babka znala niemiecki i wyjansila im ze to niby nie jego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pestka Napisano 6 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2008 Magazynek stg dzis bez sprzetu lezal an wieszchu przy pracach wykopali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pestka Napisano 6 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2008 przy drodze sie trafilo skrzynka sadzac por esztkach desek i gwozdzi z zamknieciami 10 sztuk polskich jajek z zaslepkami do transportu rarytasik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pestka Napisano 6 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2008 ładniutke dwa sie rozpadly sadze ze przy nalotach ziemia przysypala badz przy ostrzale altylerij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pestka Napisano 6 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2008 a tu zaslepka stalowa nakretka nakrecana od gory ciekawe podwujny gwint w srodku na zapalnik z zewnatrz na zaslepke oczywiscie puste bez materialow wybuchowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pestka Napisano 6 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2008 :P niom wiekszosc polskie :P w mojm rejonie to typowe wkoncu okolice najwiekszej botwy kampani wrzesniowej Bitwy Nad Bzurą :P ale z doswiadczenia wiem ze jak ktos nie potrafi chodzic to i luski nie znajdzie:P ja dwa lata mykalem i kopalem same luski potem trafila sie lornetka polska w kaburze i sie nauczylems zukac :P nawet laweta do ammo od paka jeden sklad amunicji plyty okopowe:P 1 wojna chelmy bagnety:P praktycznie wszystko a teraz chce czy nie i tak znajduje hehe:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 7 Kwiecień 2008 Share Napisano 7 Kwiecień 2008 aaayyy pestka booyakasha!piszesz, że resztki skrzynki... jak bardzo resztki w stosunku do skrzynki? zachowały się jakieś foty choćby zaraz po wykopaniu? wymiary, materiał, sposób rozmieszczenia kuleczek" , coś tam pstryknąłeś? :> jak co to proszę o kontakt na maila restecpa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pestka Napisano 7 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2008 hm mk nie mialem aparaciku ze soba poprostu najczesciej naczestszym sposobem robienia fotek to jak kumpel jebnie z komy w tym przypakdu pan o nicku shrnapnel badz drugi jajeczka byly w drewnianych przedzialkach zdaje sie mi bo mam cos takiego taka skrzynie wielka ponoc po 39 roku trafila do mnie i byly w niej granaty mozdziezowe i polskie tak ze byly lacznie pakowane amunicjia do rakietnicy np mam skrzynke jest wieksza 3 krotnie od ammo do mauzera dziwne ze taka wielka o wage chyba chodzilo do noszenia boforsy pakowali podajze po 4 sztuki polska ammo od shnaider raz znalazlem to byly 4 sztuki 75mm na klockach poumieszczane z czasowymi szkynia drewniana podobna jak do dziesiejszych dzialek plot dszk 23mmPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pestka Napisano 7 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2008 mysle dzis wyskoczyc ale nie chce mis ie zabardzo:Pkac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.