danieloff Napisano 27 Marzec 2008 Autor Napisano 27 Marzec 2008 Witam, być może to zwykły aluminiowy śmieć, ale wyszedł mi w ziemiance, w okolicy, w której stacjonowała niemiecka jednostka zmotoryzowana i w której kiedyś znalazłem sporo drobiazgów od pojazdów (osłony reflektorów, światła odblaskowe itp.).
danieloff Napisano 27 Marzec 2008 Autor Napisano 27 Marzec 2008 Pojazdy wojskowe to nie moja specjalność, ale jakoś tak mi się to skojarzyło z dekorem z maski samochodu lub przodu motocykla.
danieloff Napisano 27 Marzec 2008 Autor Napisano 27 Marzec 2008 Z tyłu mocowanie na 2 wkręty. Sygnatur brak. Czy to coś ciekawego, czy śmiało rzucić to na aluminiowy złom?
squiffy Napisano 27 Marzec 2008 Napisano 27 Marzec 2008 czy nie jest to przypadkiem część od motocyklowego wózka bocznego
Pytanie
danieloff
Witam, być może to zwykły aluminiowy śmieć, ale wyszedł mi w ziemiance, w okolicy, w której stacjonowała niemiecka jednostka zmotoryzowana i w której kiedyś znalazłem sporo drobiazgów od pojazdów (osłony reflektorów, światła odblaskowe itp.).
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.