Maciek Lodz Napisano 25 Marzec 2008 Autor Share Napisano 25 Marzec 2008 Panowie, mam skórę fasunkową wyciągnięta z niemieckiego helmeta. Problem jest taki ze skuta z starosć i lezenia w ziemi zrobiła się twarda i łatwo o jakieś pęknięcia itp. W wodzie odzyskuje elastyczność ale po wyschnięciu znowu to samo. W co ją wsadzić a może czymś nasmarować żeby była zdatna do dalszego użytku. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 25 Marzec 2008 Share Napisano 25 Marzec 2008 Preparat do pielęgnacji skóry, w skrócie musisz nawilżyć skórę od środka. Miałem kiedyś ten sam problem, i po nałożeniu kilku warstw było ok.Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek Lodz Napisano 25 Marzec 2008 Autor Share Napisano 25 Marzec 2008 Jakiaś nazwa?, firma czy coś, zebym wiedział o co mam pytać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.