szajka Napisano 25 Marzec 2008 Autor Share Napisano 25 Marzec 2008 Bede w ten weekend we Wrocku piekne miasto az kupilem w nim mieszkanko i sie zameldowalem znam jego historie bo poczytalem troche ale chcialbym tez cos pokopac a totalnie niemam rozeznania czy jakis dobry kolega mogł bym mi pomoc lub wybrał by sie ze mna samochod mam wykrywke tez lekkie doswiadczenie czekam na jakies info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 25 Marzec 2008 Share Napisano 25 Marzec 2008 Czyżbyś kolego porzucił Lubuskie na stale? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szajka Napisano 26 Marzec 2008 Autor Share Napisano 26 Marzec 2008 nie nie swięty poprostu jadę na weekend do Wrocka i szukam kogos na wypad ale chyba nie dane mi bedzie. Trudno moze sam cos wykombinuje :) A lubuskiego nie nie Świety wszystkich fantów ci nie zostawię :)pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szajka Napisano 28 Marzec 2008 Autor Share Napisano 28 Marzec 2008 HMM Wygalda to nie za goscinnie hehe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szajka Napisano 28 Marzec 2008 Autor Share Napisano 28 Marzec 2008 Kurcze to chodziaz powiedzcie czy lpeiej jechac w stronę Oławy czy na Miekini dzieki z gory szajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.